220.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

3. kerület Farkastorki lejtőn 2 generációs, 1 nappali és 4 hálószobás családi ház, kedvező áron eladó! (Hivatkozási szám: 554)

1037 Budapest, Farkastorok +36 20 468-3904
  • telek mérete: 846
  • emelet: 0
  • tégla épület
  • családi házas övezet
  • gázkazán fűtésű
  • erkély-/-terasz-van

INGATLAN LEÍRÁSA

Ha Ön szeretne a fővárosban egy csendes, a forgalom zajától elzárt, nyugodt-békés helyen élni, de mégis a központ közelében is lenni, akkor itt a nagy lehetőség!
Ez a kiváló állapotú kétszintes családi ház Budapesten a 3. kerületben, a Farkastorki lejtőnél található. Az ingatlanból gyönyörű kilátás nyílik a városra. A házhoz tartozik egy hatalmas kert és udvar, ahol a gyerekek játszhatnak. A kert körbejárható, az előkertben gyümölcsfák találhatók, a hátsó kertben kiváló lehetőség nyílik egy-egy hétvégi sütögetésre, rokoni és baráti beszélgetésekre.
A pincében található egy garázs, két autó számára elegendő térrel. Itt találunk egy különálló fürdőszobát is. A földszinten van egy nagy nappali, ahonnan kilátni az egész elő kertre, egy konyha, kamra, szoba és egy fürdőszoba. Az emeleten van 3 hálószoba, egy gardrób szoba és egy zuhanyzó. Ha pedig további helyiségekre lenne szükség, a tetőtér, a padlás leszigetelésével beépíthető.
A házban a beépített bútorok megmaradnak az új tulajdonos számára.
Az ház belső kialakítása fa burkolatú és parkettás, ezért kiválóan alkalmas a régies stílus kedvelőinek.
A házhoz tartozik egy terasz, ahonnan a gyönyörű kilátást élvezve, megihatnak egy kávét, vagy elfogyaszthatják vacsorájukat a friss levegőn.
Az utcafrontról mivel a ház beljebb helyezkedik el, nem lehet belátni, így a magánéletük is teljesen védve marad. A ház könnyen megközelíthető, a Bécsi út/Vörösvári út villamosmegállótól, a 137-es busszal. 
Ez a fantasztikus adottságú ház, nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Önnek is úgy tetszik, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Videó az ingatlanról

Csendes Valéria
  • +36 20 468-xxxx Megmutat