8400000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Befektetők figyelem, rendkívül kedvező áron 1, vagy 2 telek is eladó 5 percre Budapesttől! (Hivatkozási szám: 518)

2310 Szigetszentmiklós, Felsőtag
  • - nettó m2: 50
  • - telek mérete m2: 880
  • Emelet: 0
  • földúton

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt az üres telket elsősorban azoknak a befektetőknek ajánlom, akik közvetlenül Budapest mellett szeretnék kamatoztatni tőkéjüket, kedvező áron, kedvező feltételek mellett!
Szigetszentmiklós közkedvelt település, nagyon közel van a főváros (a Budapesttábla autóval 5 perc). Ráadásul a környéken gombamódra szaporodnak az új családiházas telkek, ami érthető is, hiszen nagyon jó helyen található ez az ingatlan. 
Az M0-s autópályától mindössze csak 5 percre helyezkedik el, így bármit is tervez ezzel a telekkel, a közlekedéssel nem lesz sok problémája. Művelési ágból kivett terület, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet termeszteni rajta zöldségeket, gyümülcsöket. Amikor az 1 kg eper ára már meghaladja az átlagemberek órabérét, ha egy élelmes vállalkozó csak eperrel ültetné be ezt a telket, már abból is meglehetne szépen élni. Ezen kívül, ami még igen vonzó és személy szerint nekem az egyik legjobban tetszik, hogy a telek közelében két tó is található. Az egyik a Kavicsos-tó, a másik a Tagi Bányató. Így lehetőség van arra is, hogy egy megterhelő nap után elmenjen egy jót horgászni vagy fürödni. De a kreatívabb és hozzáértőbb vállalkozók akár a befektetés terén is talán kiaknázhatják ezt a tavakhoz közeli lehetőséget, plusz bevételt teremtve maguknak ezzel.
A képeken látható terület dupla telek, tehát ami azt jelenti, hogy a kedves leendő vásárlónak adott a lehetőség arra, hogy akár a két telket együtt vásárolja meg. Az egyik 880 nm, a másik 878 nm. Az irányár, egy telek vételárára értendő, mindkét telek együtt 15,6 M Ft.
Villany a telek előtt található. Beépíthetőség 20 %, így például könnyűszerkezetes házat, vagy konténer házat is lehet a telekre emelni. 

Amennyiben Ön is úgy gondolja, hogy ez egy nagyszerű vásárlási/befektetési lehetőség, akkor ne várja meg, hogy más csapjon le rá!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni a telek vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a hatalmas telket!
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről.
Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást.

Gyakori kérdések?

Szabó Gábor
  • +36 20 918-xxxx Megmutat