55 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Befektetők, nagy családosok figyelem! Debrecen Csapókert területén 300 m2 lakóterületű, 5+1 félszobás, akár 3 lakássá alakítható többszintes téglaház, alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 426)

4033, Debrecen, Csapókert +36 30 842-1917
 • - nettó m2: 300
 • - telek mérete m2: 600
 • 5+1
 • Emelet: 0
 • összkomfortos
 • - egyéb helyiségek: -Beépíthető tetőtér. -Pince külön WC-vel és garázzsal. -4 terasz.
 • jó állapotú
 • tégla épület
 • gáz csatorna víz villany
 • csendes
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • Erkély / terasz van

INGATLAN LEÍRÁSA

Ingatlanba szeretne fektetni és számít Önnek az alacsony megtérülési idővel? Esetleg többgenerációs modellre szabott otthont keres?
Ezt a lehetőséget tudja megragadni, ezzel az általam, itt meghirdetett hatalmas, számtalan lehetőséget magába rejtő, nyugodt és csendes környéken található téglaházzal.
Az ingatlan 600 m2 telekmérettel rendelkezik, ami konyhakert, vagy csodás parkosított kert kialakítására is lehetőséget ad.
Az 5 egész és 1 félszoba mérete miatt, bőven jut minden családtagnak és családi eseménynek is hely és a három kisebb szoba használható háló, dolgozó, vagy vendégszobának is.
Mivel a tetőtér beépíthető és minden szinten rendelkezésre áll fürdő helyiség és WC, így akár 3-4 különálló lakásnak is kialakítható, amelyekben 2 szoba, konyha, vizesblokk és erkély is tartozna.
El sem hiszem, ha a saját szemeimmel nem látom ezt az egyediséget, de itt szintenként, a ház egyik oldalán erkély, míg a másik oldalán loggia található. A földszinten mindkét oldalon 2-2 nagy terasz is található!
A pinceszinten ugyanakkor, egy aknás garázs, egy nagy tároló, kazánház és WC is található.
Amennyiben üzlethelyiségnek kiadja, akkor további bevételhez juthat.
A tetszésem az nyerte el a legjobban, hogy a terek felosztására számos opció létezik. Csak az Ön fantáziája szabhat határt arra, hogy mit tud kezdeni ennyi lehetőséggel!
A gyerekeknek nagy kalandot jelent a nagy házat felderíteni és játszásiból meghódítani. Nem is beszélve arról, hogy ha egy-egy nyári éjszakát a teraszon felépített bunkerükben tölthetnek.
Aki Debrecennek ezt a környékét ismeri, az tudja, hogy nem kell átutazni a fél várost, hogy bármilyen igényünket kielégítsük, hiszen a csapókert környékén minden szükséges elérhető. Penny, posta, gyógyszertár, minden 5 percen belül megtalálható. Aki szereti a csendet és nyugalmat magának biztosítani, ugyanakkor szereti a kényelmet és mindent a közelében tudni, annak ez az ingatlan a tökéletes!
A parkolásért sem kell bosszankodni akár egy nagyobb családi ünnepség alkalmával sem, hiszen az utcán is ingyen lehet parkolni, és nagy hely van a ház előtt.
Végezetül pedig egy jó hír, ha tárolóra vagy garázsra lenne szüksége, még egy plusz garázs is van az udvaron.
Ugye Ön is belátja, hogy ezt a lehetőséget nem szabad semmiképpen elszalasztania! Hívjon mielőbb és lássa Ön is személyesen milyen egyedülálló értekei vannak ennek az ingatlannak!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül  választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről.
Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást.

Videó az ingatlanról

Gyakori kérdések?

Csengeri Dominik
 • +3630842xxxx Megmutat