9500000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Befektetők szenzációs lehetőség! Miskolctapolcán 484 m2-es, beépítési engedéllyel rendelkező telek eladó! (hivatkozási szám: 211)

Miskolctapolca, Kiss József utca +36 30 629-8932
  • - nettó m2: 0
  • - telek mérete m2: 484
  • Emelet: 0
  • gáz csatorna víz villany

INGATLAN LEÍRÁSA

A telek Miskolctapolca egyik legszebb városrészén a Hejő-patak völgyében helyezkedik el. A helyég számos nevezetessége között a Barlangfürdő a leghíresebb, amely egész Európában egyedülálló.
Befektetőknek és fiataloknak rendkívüli lehetőség!
Erre a telekre meg van egy épület tervrajza, amit a tulajdonosok szívesen átadnak az új tulajdonosnak. Képek a tervrajzról láthatók.
A kivitelezéshez generál kivitelezőt is ajánlunk.
Ajánlom olyan családoknak, fiataloknak, akik egyedi, gyönyörű környezetben szeretnék szeretnék hétköznapjaikat tölteni és álom környezetben, álom otthont létesíteni. A telek vége határos az erdővel, így a csend és a nyugalom azonossá válik az otthon fogalmával.
A telek, a Barlangfürdőtől alig 10 perc gyalogútnyira fekszik. A környéken számos panzió és apartman található. Befektetésként bármely turizmusra épülő tevékenység számára alkalmas. Legyen szó, egy újabb szállás lehetőségről, a turisták számára, szépségápolást biztosító üzletről vagy szórakozási lehetőségről, netán étteremről.

Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről.
Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást.

Gyakori kérdések?

Tóthné Nagy Ibolya
  • +36 30 629-xxxx Megmutat