45.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Csepel kertvárosi részén, 2 szintes házban kertkapcsolatos gyönyörű lakás, alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 579)

1214, Budapest, Csepel
  • telek mérete: 0
  • emelet: 0
  • tégla épület
  • kertvárosi
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • erkély-/-terasz-van

INGATLAN LEÍRÁSA

Fiatal pároknak, kiscsaládosoknak ajánlom az alábbi ingatlant, mert biztos vagyok benne, hogy ők fognak az elsők között beleszeretni.
Ide csak a ruhákat kell hozni költözésnél, hiszen tetőtől talpig fel lett újítva a ház, egészen a vezetékektől a legutolsó izzóig. Semmit nem kell rajta alakítani tovább. Engem a felhasznált anyagok minősége miatti “luxusérzés” fogott meg igazán az ingatlanban. Minden részletre kiterjedően lettek kiválasztva, összehangolva és beépítve a lakás különböző pontjain a fa, fém és üveg elemek. A nappaliban és a hálóban minőségi tapéták kölcsönöznek fényűző külsőt a helyiségnek.
A szekrények beépítettek és mivel óriásiak, minden ruhát elnyelnek… Még a hölgyekét is! Az 50 nm minden tároló eleme részletesen átgondolt, valamint praktikus, így nem lesz gond, ha bármit el kell helyezni.
A ház 12 centiméteres külső dryvit szigetelést és 2 rétegű műanyag nyílászárókat, a tető pedig dupla 160 -as kátrány szigetelést kapott, így kiválóan tartja a hőt minden körülmények között, ezért nem kell aggódnunk a fűtés rezsi költségén. Mindenhol szúnyogháló vigyáz arra, hogy egy kósza ablak nyitásnál a közeledő bogár invázió csak rémkép maradjon! A szabad levegőn elfogyasztott ebéd vagy bor adott, hiszen egy csodás terasz is rendelkezésre áll.  A ház előtt egy 16 nm-es, Hörmann kapuval ellátott garázs vigyáz a család járgányára, onnan kilépve pedig egy szép előkert örvendezteti az újonnan hazaérkezőket.
A környék nagyon csendes, igazi kertvárosi környezet!
Nem messze található a Kis-Duna ráckevei ága, aminek mentén egy több kilométer hosszú, játszóterekkel, sport létesítményekkel és több 10 hektár zöldterülettel végig vonuló sétány ad helyet a hosszú sétáknak, ahol éttermek és fagyizók is garantálják a kellemes időtöltést.
Ez a ház nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Önnek is úgy tetszik, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!
Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Videó az ingatlanról

Tikász Ádám
  • Budapest
  • +3670850xxxx Megmutat