130 Ft Ár
Információ
Kedvenc

XIII. kerületben, 2 + 2 félszobás nagypolgári lakás a Duna parthoz közel eladó! (Hivatkozási szám: 594)

1137, Budapest, Szent István park +36 30 857-6308
 • - nettó m2: 100
 • - telek mérete m2: 0
 • 2+2 félszoba
 • emelet
 • Emelet: 1
 • összkomfortos
 • nem új építésű
 • jó állapotú
 • tégla épület
 • gáz csatorna víz villany
 • csendes
 • távfűtéses
 • Erkély / terasz van

INGATLAN LEÍRÁSA

Budapest építészete világszinten is legendás. Közel minden kerületben van valami figyelemre méltó építészeti alkotás, még az újabbak közül is. Ez a XIII. kerületi gyönyörű lakás is egy ezek közül. A 4 szoba megannyi lehetőséget ad, akár egy család kívánja itt otthonát megteremteni, akár vállalkozási tevékenységet szeretne itt folytatni, mint ahogyan ezt a jelenlegi tulajdonos is tette.
Az ingatlan elrendezése remek. Minden szobából ki lehet menni a stílusos kovácsoltvas korláttal ellátott erkélyre. Ez a nagypolgári stílus a lakás belső tereiben is jelen van, szépen ötvözte a modern stílusokkal. A szobákat elválasztó szép szárnyas ajtók és az átlagosnál magasabb belmagasság növeli a térhatást és különleges hangulatot kölcsönöz mind a nappalinak, mind a háló- vendég- vagy gyerekszobáknak. Mindannyian a költséghatékonyságra és az esztétikumra törekszünk és a padló olyan eleme az otthonunknak, amely első látásra meghatározza lakóhelyünk hangulatát, hiszen igencsak szem előtt, illetve láb alatt van. 
Ebben a 100 m2-es lakásban szalagparketta burkolat került, amely vastagabb a laminált padlónál, és egy valódi fából álló felső “kopó réteg” borítja. Ennek köszönhetően többször csiszolható, felújítható, az élettartama is hosszabb, mint a laminált padlónak, melynek a felső rétege csak egy dekoratív mintázat (nem fa), így magától értetődően kevésbé strapabíró megoldás.
Színben és stílusban remekül illik a fürdőszoba és konyha padlóburkolata a falburkolathoz. Az ingatlanban a finom barna színek lehetőséget adnak, hogy az új tulajdonos akár a mediterrán stílus irányába is elvigye a belső terek hangulatát.
A hatalmas (egy teljes falfelületet beterítő) ablakokon, átlagon felüli mennyiségben jut napfény a szobákba. A természetközeli érzés nagyban hozzájárul az itt élők jó közérzetéhez, hangulatához. A szintén több szárnyas kialakítás miatt, a szellőztetés mértéke kénye-kedve szerint szabályozható. Nekem az itt felsorolt előnyök mellett az is nagyon tetszik, hogy az ingatlan csendes környéken, a Szent István park (Budapest egyik legnépszerűbb pihenőhelye) közelében fekszik, amely a Duna-parti elhelyezkedése miatt szuper kilátást biztosít a Margitszigetre és a budai hegyekre.
Jó időben gyakran akadnak itt különböző rendezvények és koncertek, de ezek nélkül is remek hely, ha kutyasétáltatásra (ehhez külön kutyafuttatót alakítottak ki), kéz a kézben andalgásra, vagy egy szabadban elfogyasztott reggelire vágyunk. Nem messze találjuk az 1938-ban megnyitott legendás Dunapark-kávézót, ahová mindenképp érdemes beülni egy sütire, de ha valaki éppen a város talán legjobb fánkjára vágyik, a szomszédos Donut Library felé vegye az irányt.​
Ha önnek is tetszik úgy az ingatlan mint ahogy nekem, ne habozzon, ár-érték arányban nem talál a közelben ennél megfelelőbbet.
Hívjon, nehogy lemaradjon róla!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többlet kiadást!

Gyakori kérdések?

Pomorski Péter
 • Budapest
 • +36 30 857-xxxx Megmutat