133 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Budaörs kedvelt részén kiváló állapotú, 3 szintes és örökpanorámás családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 548)

2040, Budaörs, Törökugató +36 20 918-6861
 • - nettó m2: 130
 • - telek mérete m2: 826
 • 2+1
 • Emelet: 0
 • összkomfortos
 • újszerű
 • tégla épület
 • gáz csatorna víz villany
 • aszfaltos úton
 • zöldövezeti
 • csendes
 • gázkazán fűtésű
 • múanyag nyillászárók
 • jó műszaki állapotú
 • Erkély / terasz van

INGATLAN LEÍRÁSA

Ha Ön szeretne a fővároshoz közel, ám mégis a forgalom zajától távol, csendes és kulturált, békés helyen élni, itt a nagy lehetősége!
Ez a kiváló állapotú háromszintes és örökpanorámás családi ház Budaörs egyik csendes, közkedvelt részén, a Törökugratónál helyezkedik el. Az ingatlanról, talán az egyik legfontosabb dolog, amit tudnia érdemes, hogy az egész környéken ilyen kategóriában és ilyen áron nagyon kevés ház található! Mivel az alapterülete kisebb, mint a környékbeli házaké, ezért olcsóbban juthat hozzá! Ugyanakkor mivel több szint van, az összes lakótér 130 nm.

A félszuterén pincerészben két tároló található, amelyet barkács műhelynek, edző teremnek vagy szaunának is berendezhet.
A ház következő szintjén kapott helyet a vidám színekben pompázó hatalmas nappali és a konyha. A mostani tulajdonos választása nem véletlenül esett az élénk narancs-zöld kombinációra, hiszen ez így pont olyan, mintha a kert a belső térben folytatódna. A hatalmas ablakokon mindenütt természetes fény árad a helyiségbe. A földszínek az emeleten is folytatódnak ugyanis a fürdőszoba márványmintás padlóburkolatában, a nappali falának színe köszön vissza ránk.
A hihetetlen pazar látványt és luxus érzést, csak fokozza a sarokkád valamint annak mozaikos burkolata, amely a helyiség falburkolata is egyben. Nekem ez a különleges design tetszik a legjobban, hiszen sok mindent elárul az új tulajdonosnak. Például azt, hogy gondos, igényes tervezés előzte meg minden helyiség kialakítását és a mostani tulajdonos nagyon ügyelt a ház egységes harmóniájára. A fürdőszobában ezen kívül van egy zuhanyzó és egy bidé is. Ami még mindenképpen szeretnék kiemelni, az a terasz és annak lehetőségei. Itt tartózkodva bármilyen   napszakban, vagy évszakban élvezheti az Ön elé táruló panorámát.
A természet örök panoráma tárul elénk a törökbálinti Tükörhegyre és Budapest irányába és hatalmas terek gyönyörködtetik a szemet, amerre csak ellát. Nem csak egy-egy rövid kávézás, hanem a családi étkezések, baráti grillpartik remek színhelyeként szolgál. Sőt, innen még az augusztus 20-i tűzijátékot is élvezheti.
A ház és telek összközműves és hatalmas előny a kétfajta fűtési mód is, amellyel rendelkezik (gáz-és gravitációs vegyestüzelésű kazán), mert így akkor is biztosított a házban a kellemes hőmérséklet, ha netán a közműves szolgáltatásokkal nehézségek adódnának.
A parkolásra a telken felépített fedett garázs ad lehetőséget, amelynek bővítésére lehetőség van. A telekre az utcafrontról nem lehet belátni és a ház is „bentebb” helyezkedik el, így az „idegen” tekintetek elől teljesen védve van a magánélete és a vagyona. Kedvére tevékenykedhet az udvarán vagy rendezheti meg családi vagy baráti összejöveteleit anélkül, hogy bárki idegen ezt látná. Ezt segíti elő, hogy a 826 nm-es telket örökzöld fák és bokrok határolják el a külvilágtól, így az udvar télen is megőrzi ezt az adottságát. Mindezek mellett, bármikor hűsölhet egy nehéz nap után a beépített kerti medencében, ahol lesz bőven hely hozzátartozóinak is a pancsoláshoz.
Az ingatlan további előnye az elhelyezkedése is, mivel szemben természetvédelmi terület húzódik, amelynek erdei tornapályáján lehetősége van a szabadtéri sportolásra. Továbbá, 2-3 perc sétányira található a 288-as, ingyenes budaörsi buszjárat megállója.
Minden más szintén megtalálható a közelben, ami a mindennapokhoz szükséges. Például bevásárló központok, többek között Auchan, Decathlon, Ikea, valamint éttermek és kávézók, illetve játszótér és fogászat is.
Az ingatlan azonnal költözhető, a bútorokat igény szerint az új tulajdonos megtarthatja.
Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Gyakori kérdések?

Szabó Gábor
 • +36 20 918-xxxx Megmutat