58.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Kisvárda kertvárosában több generációnak, nagy családosok, vagy vállalkozás céljára is alkalmas ház, gyönyörű parkosított kerttel eladó! (Hivatkozási szám: 494)

4600 Kisvárda, Attila utca +36-30-214-4653
  • telek mérete: 1170
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • kertvárosi
  • gázkazán fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Kisvárda kertvárosi részén eladásra kínálok egy 160 m2-es,  2 szintes ingatlant, amelyhez egy 1170 m2 gyönyörűen parkosított kert tartozik. Tehát a ház olyan ízléses zöldterülettel rendelkezik, ahol egy kis kertitó is helyet kapott, kialakításának köszönhetően a szerencsés új tulajdonos biztos, hogy minden szabad percét itt a nyugalom kertjében szeretné majd eltölteni. Az itt kialakított szalonnasütővel és a fedett terasszal a családi és baráti összejövetelek legkedveltebb helyévé fog válni. A két kertrészt elválasztja egy melléképület ahol irodahelyiség volt, illetve 2 oldalt garázsbeálló.
Ezt a fantasztikus adottságú ingatlant több generáció részére és nagycsaládosoknak is szívesen ajánlom, a nagyon jó elosztása és hatalmas terei miatt. 

Az alsó szinten egy szoba található, melynek akkora a mérete, hogy itt régebben virágbolt és menyasszonyiruha kölcsönző volt. Nem kell sokat alakítani rajta, ha szeretné visszaalakítani üzletté, vagy más dolgozó helyiséggé. Tehát bátran lehet itt vállalkozást is működtetni!
Mellette található további lakó helyiségek, fürdőszoba, nappali, konyha, étkező, és spájz. A felső szintre egy igényes falépcsőn jutunk fel, itt 4 szoba, fürdőszoba, WC található. A ház poroton téglából épült, amely kiváló hang és hőszigetelő, ezáltal a rezsiköltség is alacsonyan tartható.
A ház alatt pincében található a gázkazán, de hatalmas előnyként alternatív fűtésnek használható egy vegyestüzelésű kazán is.
A ház kerítése egyedi kézzel hajlított kovácsoltvaskerítéssel emeli a színvonalat. A környéken több bevásárlóközpont, benzinkút, , buszmegálló, óvoda és egy kis gyaloglással iskola és vasútállomás is elérhető.
A számos előny mellett engem leginkább a terasz és a csodás kert varázsolt el, de tegyünk egy próbát azzal kapcsolatban Önre mi lesz a legnagyobb hatással ebből a fantasztikus ingatlanból.
Legyen Ön az a szerencsés, aki ezzel az eszmei és vagyoni értékkel bíró ingatlant megszerezheti! Várom a hívását!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon, abban is tudok Önnek segíteni!
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Videó az ingatlanról

Papp Enikő
  • +3620243xxxx Megmutat