8 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Kisvárda újépítésű családi házas övezetében, hatalmas méretű építési telek, alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 454)

4600, Kisvárda, Szüret utca +36 70 653-3661
  • - nettó m2: 0
  • - telek mérete m2: 2344
  • Emelet: 0
  • gáz csatorna víz villany
  • csendes

INGATLAN LEÍRÁSA

Kisvárdán csendes, jól frekventált környéken található ez a 2344 m2 területű építési telek, amelyet most eladásra hirdetünk.
A telek előtt, az utcában minden közmű megtalálható, beépíthetősége 30%.
Két oldalról a szomszédos telkek kerítik, míg elől el a kerítés jelzi a telek határait, mely remek rendezettséggel és tulajdonságokkal bír.
Lejtése sík és kiegyensúlyozott, csak a hátsóbb részen található kisebb emelkedő, ahol akár gyümölcsfákat, teraszos konyhakertet, játszóteret, vagy akár kis tóval ellátott sziklakertet is lehet építeni. Csak a fantázia szabhat határt elképzelései megvalósításában.
A talaj homokos szerkezetű. Az ország több tájegységén jellemző az ilyen talaj, a homokos közeg jó levegős talajszerkezetet ad és nagy előnye, hogy az állati kártevők nehezen élnek meg benne, ugyanakkor öntözéssel  kiegészítve, megad mindent az odatelepített növénynek.
A homokos talaj ritkán hevít, mivel a nedvesség áthalad rajta, ezért ezen a talajon szinte bármilyen alapot építhet. a házának.

Kiváló választás lehet családosok és család alapítás előtt álló fiatalok számára egyaránt. Azoknak ajánlom megvételre, akik szeretnék saját igényeik szerint, saját egyéniségükre szabva az önálló otthonukat kialakítani. Nekem nagyon szimpatikus, hogy kertvárosi részen helyezkedik el, így csendnek és nyugalomnak is hívhatjuk a szomszédokat. Ha már említem, a valódi szomszédok kedves és segítőkész emberek. A környék rendezett, ami nagyon jó közérzetet teremt, már az utcába behajtva is.
A tömegközlekedési eszköz egy kis sétával, elérhető távolságon belül helyezkedik el. A belváros gyorsan megközelíthető, ahol számos üzlet található.
Álmodja meg és valósítsa meg álmaid otthonát! S tegye meg ehhez az első lépést velünk! Ha Önnek is úgy tetszik ez a telek, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni a vásárláshoz hívjon, hiszen abban is tudok Önnek segíteni.
Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg a telket, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül , így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Gyakori kérdések?

Kovács Edina
  • +36 70 653-xxxx Megmutat