34.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Miskolc zöldövezeti részén, bővíthető és felújítandó családi ház, új ház építésére is alkalmas telken eladó! (Hivatkozási szám: 595)

3534 Miskolc, Kilián észak +36 30 629-8932
  • telek mérete: 961
  • emelet: 0
  • tégla épület
  • zöldövezeti
  • gáz (cirkó) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Miskolc Kilián Családi házas zöldövezeti részén, egy felújítandó 80 nm-es családi házat kínálok eladásra.
A főként fiataloknak alkalmas ház eredetileg kétszobás, de a telek méreteiből adódóan, lehetőség van a bővítésre.
Másik nagy előnye ennek az ingatlannak, hogy két utca között található, tehát a telek mindkét végére tehetünk bejáratot. A ház üzlethelyiséggé is alakítható, míg egy másik ház építésével, teljesen új otthon is kialakítható. Azt gondolom csak fantázia kérdése itt a lehetőségeket kihasználni.  A telek, 960 nm-es, összközműves. A  ház egy része alatt pince is található. Az utcának fiatal lakói vannak, jó a közösség, a gyerekek is találnak itt barátokat.
Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, és látja benne a fantáziát, hogy mit lehet belőle kialakítani, akkor ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!
Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül , így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!