21.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Miskolcon a Győri kapuban egy hangulatos, világos és jó állapotú lakás, alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 538)

3532 Miskolc, Bokréta utca +36 30 629-8932
  • telek mérete: 0
  • emelet: 0
  • panel
  • lakótelepi
  • távfűtéses

INGATLAN LEÍRÁSA

Kedves ingatlankereső, ne görgessen tovább, mert jó helyen jár!
Vessen egy pillantást eme eladó ingatlanra, amely a Győri kapuban található, egy 4 emeletes panelház földszintjén. Csendes környezetben, mégis közel a fontosabb létesítményekhez. A lakás, 63nm-es, tágas és világos és szobáit, elrendezését nézve, tökéletesen megfelel egy családi élet kialakításához. Egyedi vízórás, pincével ellátott.  Szobái parkettával burkoltak, közlekedője pedig western hangulatot kölcsönöz, az ötletesen kialakított lengőajtónak, és a boltíves kialakításnak köszönhetően.
A konyha egyik fala bútorlappal van burkolva, ami szerintem nagyon egyedi, és barátságos. A ház lakói kedves és rendes emberek.
Aki a városi nyüzsgést kedveli, 10 perc alatt beérkezhet a központba busszal, vagy akár villamossal is. Parkolás a ház előtt ingyenes. 
Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül , így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!