14500000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nagykátán 80 nm-es 2+1 félszobás felújítandó családi ház, bővítési lehetőséggel alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 498)

2760 Nagykáta, Központ +36 30 555-0955
 • - nettó m2: 80
 • - telek mérete m2: 715
 • 2+1
 • Emelet: 0
 • összkomfortos
 • felújítandó
 • tégla épület
 • gáz csatorna víz villany
 • családi házas övezet
 • csendes
 • gáz (konvektor) fűtésű
 • villanyboileres
 • felújítandó műszaki berendezések
 • óvoda közelben általános iskola közelben
 • Erkély / terasz van

INGATLAN LEÍRÁSA

Munkája a városhoz köti, de szívesebben élne vidéken? Az itt meghirdetett parasztház mindezen kritériumoknak megfelel, legyen szó akár a fővárosról, akár Jászberényről vagy Szolnokról. Nagykáta egyik csendes utcájában, nagyon jól frekventált helyen (gyalogosan 15 percre a városközponttól), közel az iskolához és a vasútállomáshoz találjuk a 715 nm-en fekvő 80nm-es családiházat.
Az épület fala tégla és vályog és felújítást igényel, tehát kifejezetten olyan családoknak ajánlom a vásárlást, akik képesek időt, pénzt és energiát nem kímélve, saját stílusokhoz alakítani leendő otthonukat. Megteszik ezt azért, hogy biztonságos környezetben neveljék gyermekeiket és azért, mert tudják, hogy minden házból lehet szebbet és jobbat kihozni, amely törődést az ingatlan mindig jó érzéssel és biztonsággal hálál meg.
A ház belmagassága igen nagy, ezért gyönyörű nagypolgári ingatlanná alakítható. 
A hatalmas telekre belépve, fedett teraszú épület fogad minket, amely a szélsőséges időjárásnak is ellenáll és alatta a családi rendezvényeket is garantáltan le lehet bonyolítani. Az előtér a sok és nagy ablaknak köszönhetően rengeteg fényt kap, amit nemcsak Ön, de a szobanövényei is imádni fognak. Innen keresztül vezet az út a két elülső szobába, amelyeket egybe is lehet nyitni. Az utcafrontra néző szoba a legnagyobb, ezért kiváló nappalinak. Jelenleg a gáz konvektor mellett még egy kandalló is biztosítja a szoba melegét, kétféle fűtési rendszerrel kialakítva.
A mostani burkolata PVC, amelyet felújítás esetén sem érdemes kidobni, hiszen jó szigetel az új burkolatok alatt is. A kisebb szobák számos lehetőséggel bírnak, hiszen itt kialakítható gyerekszoba, háló, iroda és vendégszoba is. A fürdőszoba csakúgy, mint a többi helység nagyon világos, ablakkal ellátott, ami a szellőztetés és az eltávozó pára szempontjából nagyon előnyös. Jelenleg egy zuhanyzóval rendelkezik, de igény szerint kádat, sarokkádat is el lehet helyezni.
A folyosó végén található a konyha és a harmadik szoba, amelyből akár amerikai konyhás nappalit is ki lehet alakítani. 
Az előkertben egy fúrt kút is helyet kapott, ami jelenleg is használatban van, igazi tanyasi hangulatot kölcsönözve a kertnek. Locsolásra is tökéletesen alkalmas, amely elkell, hiszen a kertben számos gyümölcsfa, bokor, és sokféle virág ékesíti és gazdagítja az ingatlant. 
A közeli gyógy és strandfürdő nemcsak nagyon szép, de nagyszerű élményt is nyújt, éppen ezért kiváló családi programnak is. Mivel rengeteg kikapcsolódni vágyót vonz országszerte, ezért nagyszerű befektetés jelenthet az Ön számára, amennyiben felújításban, tovább építésben, illetve különálló ház építésében gondolkozik és abban, hogy ezek bármelyikét kiadja hosszabb-rövidebb időszakokra. A telek mérete megengedi ugyanis a további bővítéseket. 
Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül , így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Gyakori kérdések?

Hegedűsné Kriszti
 • +36 30 555-xxxx Megmutat