24500000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Sürgősen eladó Tápiószelén egy remek családi ház, fóliaházzal is rendelkező telekkel! (Hivatkozási szám: 577)

2766 Tápiószele +36 30 555-0955
 • - nettó m2: 94
 • - telek mérete m2: 1414
 • 3+1 félszoba
 • Emelet: 0
 • összkomfortos
 • nem új építésű
 • - egyéb helyiségek: Garázs, Pince, Kazánház, Ólak, Fedett terasz. Kertbe : Fóliák , Üvegház. 2 db fúrt kút.
 • újszerű
 • tégla épület
 • gáz csatorna víz villany
 • csendes
 • házközponti fűtésű
 • újszerű műszaki állapotú
 • Erkély / terasz van

INGATLAN LEÍRÁSA

“Éljen meg a kertjéből!” lehetne a mottója ennek a több mint 1400 m2 területen fekvő családi háznak. Már az utcáról is szembeötlő a rendezett udvar és a szebbnél-szebb növényektől burjánzó terasz. Mindezt az élményt fokozza a a kertben álló fólia – és üvegház, amihez foghatót aligha talál. Így a konyhai zöldségek, és/vagy virágok termesztésre a legjobb módon biztosított, ami az új tulajdonosnak egy jó bevételi forrást is nyújtana. A település közismert a jó termőföldjéről. 2 darab artézi kút biztosítja az öntöző rendszerét, így biztos lehet a bőséges termésben.
A jelenlegi tulajdonos elmondása szerint a környék csendes és a szomszédok kedvesek. A ház gáz szilikátból készült és teljesen körbe lett szigetelve még a födém rész is. Ipari árammal rendelkezik és 2 éve a villany vezetékhálózat is teljes cserén esett át. Három fűtés rendszerrel rendelkezik, központi fűtés, (gáz és vegyes tüzelésű kazán), ami öntött radiátorokkal működik. Emellett még nagyon szép cserépkályhák biztosítják az otthon melegét lakói számára, ami meghitt hangulatot teremt nemcsak a hidegebb napokon. Műanyag ablakok, szúnyoghálóval és redőnyökkel vannak kialakítva, ezért nyáron sem a meleg, sem a nem kívánt látogatók miatt nem kell aggódnia. A helységek világosak, amik az utca felől beépített szélfogóval vannak ellátva. Ez a növényeknek nagyon kedvező. A szobák részben, laminált és parketta burkolatot kaptak, ez utóbbiak nem régen lettek kicserélve, újra rakva és lakkozva. A konyha az udvar részről is megközelíthető, így egy kerti összejövetelen könnyen tálalni tudjuk a sok finomságot és nem lesz felfordulás az ház többi helyiségében. A teraszt a napsugarak elől a felfuttatott szőlőlugas árnyékolja be, ami a forró nyári hónapokban kellemesen hűsít. Egy reggeli kávéval is kellemesen indulhat innen a napja, de az ebéd elfogyasztása a szabadban, szintén különlegessé tudja tenni az étkezést.
Az udvarban fedett garázs, ól és pince is található.

Bárki számára ajánlom, akik szeretik a vidéki élet nyugodt, tiszta levegőjű atmoszféráját, vagy a nagyobb család miatt, ha egy nagyobb házra lenne igényük és az önellátással szeretnék könnyíteni a megélhetésüket.
Nekem ez az ingatlan nem csak az elrendezés, környék, napfényes helységek, és a különleges kialakítása miatt tetszik, hanem mert egy kézzelfogható lehetőséget kínál, egy egész életen át. Az egész család számára megteremtheti a biztos anyagi hátteret. 
Nagyon jól frekventált, mert a fővárostól 70km-re található, 15 percnyire van az autópályáktól, ahonnan Cegléd, Jászberény, Abony és Hatvan is gyorsan elérhető. Vasúti közlekedéssel is könnyen el lehet jutni Budapestre, Újszászra és Szolnokra is. A buszmegálló pár percre az ingatlantól található, ahol járatok indulnak a szomszéd falvakba, illetve városokba. A településen a posta, orvosi rendelő, önkormányzat, cukrászda és különböző üzletek, illetve a gyermekeink számára rendelkezésre áll iskola, óvoda és bölcsőde. A lakosság számára különböző nagy múltú cégek tudnak biztosítani munkát, ezért nem kell ingáznia a munkába járás miatt, mert itt is lehetőség van rá.
Ha önnek is tetszik úgy az ingatlan mint ahogy nekem, ne habozzon, ár-érték arányban nem talál a közelben ennél megfelelőbbet.
Hívjon, nehogy lemaradjon róla!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többlet kiadást!

Gyakori kérdések?

Hegedűsné Kriszti
 • +36 30 555-xxxx Megmutat