32600000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

VII. kerületben a Városliget mellett, befektetőknek nagy fogás ez a jól alakítható és szobával bővíthető lakás, amely alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 475)

1078 Budapest, Marek József utca +36 50 119-2250
 • - nettó m2: 48
 • - telek mérete m2: 0
 • 2
 • földszint
 • Emelet: 0
 • összkomfortos
 • tégla épület
 • belvárosi
 • csendes
 • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Elsősorban befektetőknek ajánlom ezt a lakást az alakíthatósága miatt. A mai trendeknek megfelelően amerikai konyhás nappalivá és akár 2 hálószobává is alakítható ez a lakás, ráadásul gallériával is felszerelhető. Amennyiben rászánja az átalakítás költségeit, ezen az ingatlanon sok pénzt tud keresni!
Természetesen jelen állapotában is tökéletesen használható és élhető otthon. Ilyen formában fiatal pároknak ideális első otthonként, de egyetemistáknak, vagy időseknek is tökéletes választás, mert könnyen kialakíthatják a saját igényeik szerint.
Egy tágas előszoba található a lakás bejáratánál, ahonnan pedig szembe nyílik a konyha. Igazán különleges a konyha bejárata, mivel egy boltív díszíti, ezáltal is sajátos ez a helyiség. A konyhában van ablak és ahhoz képest, hogy földszinti a lakás, világos és kellemes hangulata van.
Egy étkező is található benne, ahol kényelmesen el lehet férni. Tágas, így az ételek elkészítésénél nincs gond a helyhiánnyal.
Az ingatlan nappalija is ugyancsak tágas és nagyon magas, ezáltal galéria is kialakítható benne. Könnyen berendezhető és alakítható, az igényeknek megfelelően. A másik szobának is hasonlóak a tulajdonságai, nagyon optimális akár egy gyerekszobához is, így a család hosszútávú ottlétet is tervezhet. Kialakítható belőle dolgozó szoba is, ahogy az új tulajdonosoknak a legmegfelelőbb. A fürdő nagyon jó állapotban van és külön előnye, hogy rendelkezik egy ablakkal. Tágas, így minden elfér benne amire csak szükség van.
További előny, hogy a vastag falaknak köszönhetően a téli hidegben is alacsony az ingatlan fenntartási költsége.
Belváros révén minden csak egy karnyújtásnyira található, de ha szeretne egy kis nyugalmat a közeli Városligetben, alkalma adódik kiszakadni a forgatagból és lecsendesítheti a gondalatait.
Azonnal költözhető, már csak az új tulajdonosokat várja a lakás.
Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül , így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Gyakori kérdések?

Gábor Attila
 • +36 50 119-xxxx Megmutat