49.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

3 szintes, külön bejáratú apartmanház-nyaraló eladó Bükkszéken! (Hivatkozási szám: 1974)

3335 Bükkszék, üdülőterület +36 30 346-7458
  • alapterület: 120
  • telek mérete: 216
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 6
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • infrafűtésű
  • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladásra kínálom a bükkszéki thermálfürdő közelében ezt a három szintes, három külön külső bejárattal rendelkező, téliesített apartmanházat üdülőnek, nyaralónak, teljes berendezéssel. Az Eger közelében lévő településen a Salvus gyógyvizéről híres új, kellemes, hangulatos thermál fürdő és strand üzemel télen-nyáron.

Az ingatlan 216 m2-e jogilag osztatlan, de külön helyrajzi számmal rendelkezik, használati megosztással, teljesen elkerítve, elkülönítve. A régi épület helyére 2003-ban teljesen újként épült, nagyon jó állapotban levő épület. Szintenként 40 m2-es területtel rendelkeznek az apartmanok, melyekben megtalálható egy-egy 18 m2-es szoba terasszal, illetve a felsőszinten és a tetőtérnél 7 m2-es erkéllyel. Ezeket a szobákat az eddigi használók ideiglenes gipsz-karton fallal megfelezték, de ezek, ha nagyobb szobát szeretnének az új tulajdonosok-, rombolás nélkül eltávolíthatóak. Szintenként van 13m2-es bútorozott, gáztűzhellyel és hűtővel is ellátott konyha-étkező, ami a felső szintek bejárója a külső lépcsőről, illetve teraszról. Ugyancsak mindegyik szint végében található a fürdő-WC zuhanyzóval, illetve a tetőtérben ülőkáddal. Az épület fűtésére elektromos infrasugárzó paneleket szereltek a mennyezetre. A beépített bútorok és a szobabútorok is egyedi kisipari gyártásúak, szintén részei a vételárnak.

A délkeleti fekvésű ingatlan napfényes, világos, igazi gyöngyszeme a hegyoldalba épült üdülőterületnek. Az itt pihenők szerint „harapni lehet a jó levegőt”. Parkolási lehetősége egy-két autónak a telken, a többinek a ház előtt van.

Az ingatlan alkalmas családi nyaralónak, de vállalkozásra is, hiszen a fürdő közvetlen közelében levő apartmanok akár egész évben is kiadhatók, mivel erre nagy kereslet van az ide pihenni, gyógyulni érkezők részéről. A mozgásszervi, légúti panaszok gyógyítására használatos thermálvizet palackozzák is, mivel az emésztőrendszeri panaszokra ivókúraként is használatos ez a rendkívüli víz. A fürdő környezete az elmúlt évben megújult, kellemes pihenőparkot alakítottak itt ki. Budapestre, Salgótarjánba és Egerbe közvetlen buszjárat van, a buszmegálló 150 m-en belül érhető el.

A rendezett település autóbuszos elérhetősége, a folyamatosan nyitva álló thermálfürdő a garancia arra, hogy nemcsak üdülőként, hanem befektetésként is értékálló, és azonnal használatba is vehető ingatlanhoz jut a szerencsés vevő,.

Nekem nagyon megtetszett ez, a kis falu üdülőterületének központjában fekvő ingatlan. Ajánlom a vételt családoknak, vállalkozóknak, befektetőknek. Ha Önnek is megtetszett, ne habozzon, hívjon, mert nagyon kevés ilyen adottságú, több célnak is megfelelő ingatlant találhat.

A tulajdonost CSERE is érdekli. Cserealapnak a Velencei-tó térségében (Gárdony, Velence, Agárd) lévő lakást tudják elképzelni. A csere érdekében más ingatlanossal is együttműködünk.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlatával segít Önnek abban, hogy ezekből, -a helyzetéhez igazodóan-, a legmegfelelőbbet tudja a kiválasztani.

 

– – –

 

Ich biete zum Verkauf an in einen dreistöckigem Haus drei Apartments zum Verkauf. Jedes Apartment hat einen separaten Eingang. Das Bükkszéki Thermalbad liegt in der Nähe. Die Apartments sind winterfest man kann das Apartment das ganzen Jahr nutzen. Die Apartments befindet sich in der Nähe von Eger. Das sehr bekannte Salvus Heilwasser mit Thermalbad und Strand.

Videó az ingatlanról

Staudt István
  • +36 30 346-xxxx Megmutat