31.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

3 szobás családi ház eladó Újfehértó központjában! (Hivatkozási szám: 1970)

4244 Újfehértó, központ +36 30 383-1236
  • alapterület: 92
  • telek mérete: 768
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • elektromos fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Újfehértón, a központ közelében, mégis csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában, 92 nm-es, 3 szobás családi ház várja új tulajdonosait. Ezzel az ingatlannal egy igazi otthont teremthet családjának, amelyet még a saját ízlése alapján, kedve szerint alakíthat, szépíthet.

Elhelyezkedése sok kényelmet nyújt az ott lakók számára, mivel a közelben minden megtalálható, amire szüksége lehet, karnyújtásnyira a városközponttól. Van a közelben iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárláshoz szükséges kisebb és nagyobb boltok, postahivatal, buszmegálló.

Ajánlom ezt az ingatlant olyan fiatal házasoknak, akiknek kisgyermekei vannak, vagy gyermekvállalás előtt állnak, hiszen minden, ami fontos lehet egy család számára, a közelben van és könnyen megközelíthet.

A telek mérete 768 nm, ennek köszönhetően az udvaron a gyerekek jókat tudnak játszani és az egész család és baráti társaság is össze tud jönni egy közös partira, beszélgetésre, sütögetésre. 

Nekem kimondottan tetszik az, hogy ahogy belépünk a kapun, egyből a zöldellő, szőlővel futtatott előkert látványa tárul elénk. 

A hátsó udvaron jelenleg nagy diófák adnak árnyékot, amely kiváló lehetőséget kínál egy pihenőkert kialakításához. De ha szeret kertészkedni, akkor egy patinás kis konyhakertet is varázsolhat a telek hátsó részében. Meggyfák már telepítve vannak egy gyümölcsöshöz, öntözni az ásott kútból lehetséges.

A házba egy lépcsősoron át, a körbeüvegezett előtéren keresztül juthatunk.

Ami különösen szimpatikus számomra a ház elrendezésében, az a lakószobák nagy mérete, mivel megadja az otthonnak a tágas és szellős jellegét. A ház elrendezése kiváló, minden helyiséget elérünk a folyosóról. A két nagyszoba egymásból és külön-külön is nyílik, ami nagyon praktikus: ki-ki elvonulhat a saját szobájába, de akár átjárható is maradhat. A ház további helyiségei a fürdőszoba WC-vel, amely tágas, így egy fürdőkád is helyet kapott benne, valamint a konyha, ahol kényelmesen elfogyaszthatja az otthon készített finom ételeket, hiszen étkező rész is tartozik hozzá.

A konyhából nyíló spejz polcain bőven van hely a háztartás éléskamrájának felhalmozására.

A ház teljesen alápincézett, ami igencsak hasznos tárolás szempontjából, továbbá garázsként is funkcionál: két autóval is kényelmesen parkolhat benne.   

A ház fűtési rendszere hőtárolós villanykályhákkal megoldott, de lehetőség van a gáz bevezetésére is.

 

Összességében ez az ingatlan egy szuper ajánlat, amennyiben olyan helyen szeretne élni, ahol pár perc alatt el tud érni minden olyan intézményt, ami a napi feladatok elvégzéséhez szükséges és még kikapcsolódási lehetőséget is nyújt. Egy kis önerővel, kreativitással és szorgalommal kibontakoztathatja a fantáziáját is.

Ha annyira tetszik Önnek is, mint nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! 

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Videó az ingatlanról

Fodor Andrea
  • +36 30 383-xxxx Megmutat