57.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

7 szobás Eladó Családi Ház (Hivatkozási szám: 3663)

3532 Miskolc, Győri kapu +36 70 454-9294
 • alapterület: 150
 • telek mérete: 499
 • szobaszám: 7
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • klímás-fűtés
 • parkolás fedett udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Vállalkozások, nagycsaládosok figyelem!

Ajánlom ezt a hangulatos házat a Győri Kapu családi házas övezetében elsősorban vállalkozások számára, mert a múltban irodaként üzemelt; illetve több gyermekes családnak, ahol a szobaszámok lehetőséget nyújtanak vendégszoba kialakítására is, hisz ez a 499 m2-es telken lévő, 150 m2 lakóterületű, saroktelken lévő családiház remek adottságokkal rendelkezik.

 

De kifejezetten jó lehetőség a befektetőknek is, hiszen könnyen vendégházzá lehetne alakítani. A 2 szinten található, összesen 7 szoba adottságait figyelembe véve külön-külön is ki lehetne adni az egyes szinteket, hiszen mindkét szinten van fürdőszoba.

 

Ez a 7 szobás eladó ház csodás állapotú, remek lehetőségeket rejt az ötletes elrendezése miatt. Egyes helyiségek teljesen új arculatot kaptak, emellett találunk olyan teret is az ingatlanban, melynek kialakítása az új tulajdonos fantáziájára van bízva.

 

A csodás, rendezett kertből a garázson, illetve a főbejáraton keresztül is megközelíthetjük a lakótereket. Mindkét szinten a jól elszeparált, egymástól megfelelő távolságban lévő helyiségek lehetőséget adnak vállalkozások számára a nyugodt munkakörülmények biztosítására,  de amennyiben Ön életvitel céllal vásárolja meg ezt a hangulatos házat, pici fantáziával és a falak mozgatásával akár nagyobb terek is kialakíthatók. Jelenlegi konyha mérete ideális családok számára is, mellette lévő helyiségből nagy étkező kialakítására van lehetőség. Emellett amennyiben kedveli a tágas tereket, a konyha és két szoba egybenyitásával, valamint a külön álló folyosó megszüntetésével impozáns 60 m2-es amerikai stílusú nappali hozható létre. A földszinten a fürdőszoba és az illemhelyiség külön, az emeleten egyben található, de mindkettő ideális méretű. Az emeleten rendelkezésre áll egy tároló helyiség is, melyből nagyobb gardrób építhető ki.

 

A tetőtér be nem építhető, azonban jelenleg is tárolóként funkcionál, valamint rendelkezésre áll pincerész is.

Az ingatlan melegéről mindkét szinten gázcirkó gondoskodik, a melegvizet gázbojler biztosítja. A villanyvezetékeket kicserélte, a fűtés korszerűsítéséről jelenlegi tulajdonos gondoskodott, emellett 2 mono split klíma is beépítésre került.

 

A gondozott kert ideális méretű, füvesített. Parkolás a garázsban, a kertben és a nyugodt utcán is lehetséges. Az utca csendes, a szomszédok kedves, illedelmes emberek.

Jelenlegi tulajdonos annyira nagylelkű, hogy az ingatlanban található irodai bútorok nagy része az ingatlan árát képzik.

 

A közlekedés remek, pár perces távolságra vannak benzinkutak, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, iskolák, óvodák.  Gyorsan elérhető Miskolc központja.

 

Rengeteg lehetőség rejlik ebben a házban, csak a képzelőerőn múlik, hogy mire lehet még hasznosítani. Ha Ön is látja a fantáziát ebben a házban, akkor keressen bizalommal!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat