27.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

A Bakony lábánál,Rédén tágas,világos,felújítandó családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 1587)

2886 Réde, +36 20 368-2452
  • alapterület: 110
  • telek mérete: 5700
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vegyes építésű
  • gázkazán fűtésű
  • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

“Éljen meg a kertjéből!” Lehetne a mottója ennek az 5700 m2-es területen fekvő családi háznak. Az ingatlan felújítás alatt áll, az ablakok egy része és a bejárati ajtó le lett cserélve, az elektromos hálózat, valamint a fűtésrendszer cseréje megtörtént, és beépítésre került a gáz kondenzációs kazán, új fűtéscsövekkel. 2 helységben jelenleg zajlik a felújítás (álmennyezet 10 cm szigeteléssel, festés, laminált parketta).

A ház tágas, világos, 4 szobás, 110 m2-es átlagos állapotú. A szobákon kívül nagy méretű konyha, kamra, és 2 vizes helység található. Jelenleg az egyik fürdőszobának, a másik wc-nek van kialakítva. A fürdőben már megvan a wc csatlakozás, a wc helységbe pedig könnyen beépíthető még egy tusoló. A melegvíz bojler használatával nyerhető. A ház statikailag kiváló állapotú, külsején pár helyen lejött a vakolat. A födém stukatúros kialakítású, teteje pala, beázás, vizesedés nincs. A telken található tároló, csűr, és ólak az állatoknak, valamint ásott kút, amely biztosítja a locsoláshoz folyamatosan a vizet. Az udvarban 4 diófa, 5 szilva, sárgabarackfa, almafa, birsalmafa, szőlő található.

Rédén minden elérhető, amire csak szüksége lehet: közösségi tér tóval, szaunával, iskola, óvoda, orvos, fogorvos, posta és boltok. Munkásjáratok indulnak Győrtől Oroszlányig.

Bárki számára ajánlom, akik szeretik a vidéki élet nyugodt, tiszta levegőjű atmoszféráját, és az önellátással szeretnék könnyíteni a megélhetésüket.

Nekem ez az ingatlan nem csak az elrendezés, a környék, a napfényes helységek és a ház különleges kialakítása miatt tetszik, hanem mert egy kézzelfogható lehetőséget kínál: egy egész életen át az egész család számára megteremtheti a biztos anyagi hátteret.

Ha Önnek is úgy tetszik az ingatlan, mint ahogy nekem, ne habozzon, ár-érték arányban nem talál a közelben ennél megfelelőbbet. Ha Ön is így gondolja, hívjon, ne várja meg, hogy más csapjon le rá! Legyen Ön a boldog tulajdonosa, valósítsa meg álmait ezen a csodálatos helyen! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, ebben is tudok segíteni. Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Gyenes Ilona
  • +36-20-368-xxxx Megmutat