51.350.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

A Bükkaljai Szomolyán mesebeli kétgenerációs családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2178)

3411 Szomolya, +36 30 403-1807
  • alapterület: 205
  • telek mérete: 900
  • szobaszám: 5
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • szilikát falazat
  • gázkazán fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ha Ön olyan ingatlant keres, mely hamisítatlan vidéki, falusi hangulatot áraszt magából, nagy terekkel, fedett terasszal, parkosított udvarral, ropogós, nagy szemű cseresznyével, valamint a kert végében futó kis patakkal, akkor ne keressen tovább, megtalálta! 

Ez a gyönyörű duplakomfortos ház alkalmas lehet nagycsaládosoknak (Falusi CSOK igényelhető), de akár befektetés szempontjából is kiváló lehetőség, mert gyönyörű kialakításával méltán funkcionálhatna apartmanként is.

 

A falu központjában található kétgenerációs családi ház több olyan tulajdonsággal rendelkezik, melybe az ember első látásra beleszeret. Az ízlésesen kialakított nappali, a tágas és világos vidéki konyha, a gyönyörű terasz lebilincselő látványt nyújt. A tökéletes méretű udvaron bátran lehet vendégeket fogadni, sátras kerti partit rendezni, vagy a gyerekekkel együtt focizni. A gyönyörű, kékre festett lócára jól esik kiülni meginni egy forró kávét, vagy teát és közben figyelni a madarakat, vagy bekuckózva olvasni egy jó könyvet. A jelenlegi tulajdonos szinte minden bútort itt hagy az ingatlanban, így a fotók alapján már magáénak is érezheti ezt a csodás összhangot.

 

A családi házban összesen 5 szoba található, szintenként ki lett alakítva fürdőszoba és WC is. A ház alatt található egy hatalmas pince, ahol gázkazán van, a mérete miatt (56 m2) itt aztán minden szerszám elfér, de ha mégsem, akkor a garázs mellett is van egy tároló helyiség. Itt tényleg mindenre gondoltak, amikor építették a házat. A tetőtér 10 cm-es kőzetgyapottal lett szigetelve, mindenhol dupla üveges ablakok vannak, és az utcafronti részen spaletta is van, energiatakarékosabbá téve az ingatlant. A tetőtéri szintet a feljárónál található ajtóval teljesen le lehet zárni, így ha azt a részt nem akarja épp használni, vagy fűteni, az is gond nélkül megoldható. A tetőtérben igény szerint még egy szoba pluszban kialakítható, a lehetőség adott hozzá. A tető Bramac betoncserépből lett kialakítva, mely időtálló és biztos lehet benne, hogy ellenáll minden szélnek és jégnek, házát biztonságban tudhatja az ingatlant és szeretteit.

A ház kéménye két felé osztott, az egyiken a gáz, a másikon a vegyes tüzelésű égéstermék megy ki. Jelenleg csak gázkazán fűtés van, de igény szerint be lehet állítani vegyes tüzelésű kazánt is. A pincében több köbméternyi fa elfér, a tárolással nem lesz gondja.

 

A közelben található buszmegálló, hivatal, bolt, közösségi ház, óvoda, orvosi rendelő, patika, s a faluban van iskola és posta is. A település határában található a Bükki Nemzeti Parkhoz tartozó Kaptárkő geológiai tanösvény, mely természetvédelmi területté nyilvánított látnivaló, ettől nem messze pedig kilátó és kiépített nyársaló is várja. A történelmi Eger városától 18 km-re, a Matyó népviseletről és a Zsóry fürdőjéről méltán híres Mezőkövesdtől pedig mindössze 10 km-re található.

 

Számomra a legvonzóbb ebben a csodaszép ingatlanban, hogy minden olyan egyedi benne, mégis minden összhangban van egymással, mely a vidéki idill csendes hangulatával teljesen elvarázsolt.

Megannyi fantázia és lehetőség rejlik benne! Ha Önnek is megtetszett ez a gyönyörű ház, akkor hívjon és legyen az Öné, váltsa valóra álmait!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Tasi Csaba
  • +36 30 403-xxxx Megmutat