12.700.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

A Bükki Nemzeti Parkban, Bélapátfalván a Lak-völgyi tó mellett nyaraló eladó! (Hivatkozási szám: 2249)

3346 Bélapátfalva, +36 30 403-1807
  • alapterület: 48
  • telek mérete: 194
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

A gyönyörű természeti környezet ölelésében fekvő bélapátfalvai Lak-völgyi tó szomszédságában 194 m2-es telken egy 48 m2-es nyaraló eladó. A Bükki Nemzeti Park területén fekvő kis házzal szemben közvetlenül egy szép zöld fenyő erdő található. A nyaraló kocsival is megközelíthető, hiszen egy darabig aszfaltozott úton, majd murva köves úton vezet az út. A Lak-völgyi tótól mindössze 30 méterre fekszik a nyaraló, így kifejezetten természetkedvelő, túrázni vagy horgászni szerető családnak ajánlom. Innen turista útvonalon csak néhány kilométerre van a Szalajka-völgy, a híres Fátyol- vízeséssel és mint felkapott turista hely, Szilvásvárad. A nyaraló 1970-ben épült, de 2017-ben kisebb felújításon esett át. A szobák ablakai dupla üveget kaptak, új padlószőnyegek lettek letéve, valamint az előtér és a konyha padlózata új járólapot kapott, így barátságosabb, korszerűbb lett belülről az épület. A nyaralóban áramszolgáltatás működik egyedül. A néhány utcából álló területen lévő nyaralókban sehol nincs csatornázás és vezetékes víz sem, így ebben a nyaralóban sincs.

A ház nagyon jó elosztással rendelkezik, a rácsos ajtón túl jobbra a konyha, balra egy tároló helyiség (szobává alakítható) található, szembe egy előtérből mindkét oldalra egy-egy tágas szoba nyílik. Közvetlenül a bejárattal szemben jelenleg tároló helyiség van függönnyel elválasztva, de ide ki lehet itt építeni egy zuhanyzót és WC-t, ha az udvaron a leendő tulajdonos fúrna kutat és bevezetné a házba a vizet. Az előszobából nyílik a padlásfeljáró, mely jelenleg beépítetlen. A fa födémen 5 cm-es üveggyapot szigetelés van. Télen a fűtést vagy villanyradiátorral lehet megoldani, vagy ha a szobákba kályhát állítanak be. Kémény van kiépítve, így a kályhával való fűtésnek akadálya nincs. Mivel a szobákban a belmagasság mindössze 220 cm, ezért hamar be lehet fűteni a légteret. Ennek a háznak valóban alacsony a rezsije, hiszen csak a villanyszámlát kell fizetni.

Az udvar szépen gondozott, füves, található rajta egy szerszámos kamra és egy kültéri WC, valamint egy téglából épített nyársaló. A ház előtt közvetlenül egy 13 m2-es fedett terasz véd az eső ellen. Itt garantált a friss, tiszta levegő, a csend, a tó nyugalma és a gyönyörű táj, hiszen a tó felé magasodó Bélkő-hegy káprázatos látványt nyújt, mely páratlan az egész országban. Amint megérkeztem erre a helyre, azonnal beleszerettem a lebilincselő tájba, a természet szépségébe, a csendbe.

 

Jöjjön el Ön is, csodálja meg ezt a gyönyörű tájat és ne habozzon megvenni ezt a nyaralót, mert a környéken ritka lehetőség, hogy eladóvá válik egy ingatlan.

 

Ha Ön is lát fantáziát ebben a nyaralóban, akkor csapjon le rá, hívjon fel és legyen az Öné a nyugalom eme szigete!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Videó az ingatlanról

Tasi Csaba
  • +36 30 403-xxxx Megmutat