77.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

A Corvin Plázához közel eladó egy újépítésű fantasztikus elosztású lakás, garázzsal! (Hivatkozási szám: 654)

1084, Budapest, Józsefváros-Csarnoknegyed +36 70 850-5757
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 0
  • emelet: 3
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • házközponti fűtésű egyedi méréssel

INGATLAN LEÍRÁSA

Újépítésű ingatlanba költözne családjával? Remek döntés, hiszen biztonságos, esztétikus és korszerű megoldásaival, illetve kiegészítéseivel, ezek a társasházak ideálisak lehetnek azoknak a családoknak, akik szeretnének gyermekeiknek teret biztosítani a fejlődéshez és egy boldog élet kialakításához!
Egy nagyobb szoba és két félszoba ad teret, hogy kreativitásukat és életminőségüket növeljék. Tartozik az ingatlanhoz egy ablak nélküli helyiség is, ami az egyik szobával határos és ki lehet alakítani gardrób szobának, kisebb dolgozószobának, vagy akár játszó szobának is. A nagy konyha és étkező is szintén teret biztosít ahhoz, hogy nagyobb családi összejöveteleket kényelmesen jó hangulatban tudjanak összehozni, vagy akár a szomszédokkal, barátokkal tudjanak beszélgetni egy finom kávé, vagy tea mellett.
A gyermekek biztonságban játszhatnak a zárt közösségi kertben, míg a felnőttek együtt tölthetik idejüket, hogy kettesben is lehessenek.
A garázs mellett található egy kerékpártároló is.
A ház és a környék is csendes, nyugodt. A jelenlegi tulajdonos azt szereti ebben a lakásban, hogy a belváros központi helyén helyezkedik el, mégis amikor be vannak csukva az ablakok, akkor olyan csend van, mintha vidéken lenne, így könnyen ki tudja pihenni a hétköznapi élet fáradalmait, és újult erővel belevetni magát a mindennapokba. Azt is szereti még benne, hogy percek alatt eljuthat a kedvenc piacára, közel vannak éttermek, boltok, és még a Corvin pláza is. Nagyon jó a közlekedés is, troli buszok, villamosok metrók szintén percek alatt elérhetőek.
Nézze meg a videót, és ha Önnek is úgy tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Videó az ingatlanról

Tikász Ádám
  • Budapest
  • +3670850xxxx Megmutat