71.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

A Keletinél befektetésnek, irodának és vállalkozásnak is alkalmas, gyönyörűen felújított lakás, alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 635)

1078, Budapest, Külső-Erzsébetváros-Ligetvár +36 30 680-2518
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 0
  • emelet: 1
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt a gyönyörű lakást elsősorban vállalkozásnak ajánlom, illetve azoknak, akik szeretnék a munkahelyüket az otthonukban tudni. Nagyon alkalmas befektetésnek is, hiszen külön-külön kiadhatja mind a 3 szobát. Ugyanakkor pont ezért a nagycsaládosoknak is a potenciális otthont jelentheti. Gyönyörűen fel van újítva minden részlete, gondosan kialakítva minden a praktikusságra és a komfortosságra alapozva. A három szobán kívül a negyedik helyiség, az a nappalival egybekötött konyhának van kialakítva. Mindegyik szoba nagyon tágas, így kellő tere lehet bárkinek, aki bírtokba veszi. Mivel kiváló a lokációja, így nagyon gyorsan kiadható, hiszen közel van a Keleti, ahonnan gyorsan eljutni a város más pontjaiba.
Ha irodának szeretné kialakítani, akkor pedig egy ideális helyszín lehet vállalkozásának, mivel mindegyik helyiség külön nyílik, és nagy terek vannak benne, így elég munkatárs tud egy helyen tevékenykedni és a konyha-nappali használható közösségi térnek is. Mennyivel nagyobb morált tud kialakítani egy ilyen esztétikus és tágas térben?
A másik különlegessége ennek a lakásnak, hogy központi szellőzőrendszer van beépítve, így nem szükséges télen az ablakokat nyitogatni, amikor szellőztetni szeretne, ez főleg akkor hasznos, ha vannak olyan személyek a lakásban, akik nem szeretnek fázni.
Tánciskolát, vagy kisebb kondicionáló termet, stúdiót is el tudok itt képzelni, hiszen akkorák a helyiségek, hogy 10 fős csoportok is beférnek a szobákba kényelmesen.
Ha Önnek is úgy tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Videó az ingatlanról

Pati-Nagy Alexandra
  • +36 30 680-xxxx Megmutat