29.990.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

A Városligethez közel, különleges hangulatú művészlakás, a galériákkal együtt összesen 41 nm lakótérrel eladó! (Hivakozási szám: 618)

1062, Budapest, Külső-Terézváros +36 70 850-5757
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 0
  • emelet: 1
  • nincs lift
  • tégla épület
  • elektromos fűtésű
  • Ár: 29.990.000 Ft

INGATLAN LEÍRÁSA

Elsősorban művészeknek vagy fiataloknak ajánlom az alábbi lakást, mert különleges kisugárzásának köszönhetően igazi inspiratív érzés fogja el azt, aki ide beköltözik. Már az udvarba belépve ér minket az első meglepetés, hogy az ilyen jellegű belső kertekhez képest, jóval több zöldet találunk itt, sőt még egy ma is működő kápolna is található benne. A lakásba belépve jön a következő ámulat, hogy a méretéhez képest rengeteg tárolási lehetőség és tér van benne. A nagy belmagasság kihasználása teremtette a galériákat és a helykihasználást remekül segítik elő, hiszen így a nappali sokkal tágasabb. Itt újabb csodálatos meglepetésben részesülhetünk, hiszen a belvárosi ingatlanokban ritkán találkozhatunk kandallóval, amely a megszokottól eltérő varázslatos színnel, stílussal és hangulattal tölti meg a téli estéket.
Lokációját tekintve a Városliget 5 perc séta, ahol számos kikapcsolódási lehetőség úgy, mint Széchenyi fürdő, Állatkert, városligeti tó, múzeumok találhatóak, valamint a közelben kórház, iskola, egyetem, pláza (Westend) és  számos közlekedési lehetőség (Nyugati pályaudvar, villamos, illetve busz) is van.

Ez a lakás nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Tikász Ádám
  • Budapest
  • +3670850xxxx Megmutat