70.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Abonyban 124 nm-es ház, bővítési lehetőséggel, üzletnek és apartmannak is tökéletes 2 garázzsal eladó! (Hivatkozási szám: 1062)

2740 Abony, Belváros +36 30 543-0727
 • alapterület: 124
 • telek mérete: 826
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • egyéb kazánfűtésű
 • klímás-fűtés
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Nagy családosok, befektetők figyelem! Szolnoktól 20 percre található ez a 3 szintes, szigetelt családi ház, amely részben bútorozottan azonnal költözhető és egy eredetileg családi háznak épített, garázs is jár mellé. Amennyiben mégis inkább lakótérként használná ezt a garázst, jó hír, hogy a szigetelése már megtörtént, a közműkiállások már kialakításra kerültek benne, a szerkezetben kilettek hagyva az ablakok helyei a vakolat alatt, valamint bejárati ajtóval is rendelkezik. Nem kell tehát sok munka ahhoz, hogy befejeződjön ez a második ház és birtokba is veheti az a családtag, aki mégis külön légtérben, de közel élne a szeretteihez. Magában a családi házban 2 család is elférne, emellett a ház alatti garázsban is megoldható a parkolás, így nem marad garázs nélkül, amennyiben abból házat épít.
További parkolásra az udvar is alkalmas, mert ott is van bőven hely. Ha a garázst nem családi házzá alakítaná, akkor is lehet belőle kiadható apartman, mellyel hosszútávon biztos bevételt tud teremteni a család számára. Ha pedig a bevétel szerzésnél tartunk, a ház alsó szintjén a garázsból üzlethelyiséget is ki lehet alakítani, vagy műhelyt. Szerencsére ennél az ingatlannál annyi lehetőség van az átalakításokra a családtagok lakhatására és a pénzszerzésre, illetve , hogy ezeknek csak a saját fantáziája szabhat határt. A családi ház nagyon stabil és nagyszerű állapotban van. Lábazatát és a fal egy részét gyönyörű burkolat díszíti. Összesen 3 terasza van, az első a bejárati ajtó előtt található, szépen leburkolt, kis zárható kerítéssel, ami védelmet nyújt kisgyermekek számára, vagy akár a kutyust akadályozza meg, hogy a bejárati ajtó karmolásmentes maradjon a jövőben is. A ház belsejében pazar látványú konyha és luxus érzését keltő nappali is található, ami még egy bárpulttal is rendelkezik. A szobák hatalmas terasszal rendelkeznek és a fürdőszoba külön WC vel-helyiséggel. A felső szint felett található még egy padlástér, amelyben szintén ki lehet alakítani lakóhelyiségeket.
A ház műanyag, kiváló szigetelésű nyílászárói, a körbe szigetelt téglafalazata és az alsó garázsban található kondenzációs gázkazán gondoskodik arról, hogy a lakóterekben kellemes hőmérséklet legyen télen, a nyári melegben pedig a klíma biztosítja az enyhülést.
Az udvaron gazdasági épületek is találhatók, valamint egy filagória (kerti kiülő), ami lehetővé teszi a kerti összejövetelek hangulatos megélését. Az udvar nagy része térkövezve van, másik része, pedig parkosított zöld kertnek van kialakítva. Itt önfeledten játszhatnak a gyerekek, akik biztosan örülni fognak a kerthez járó hintának is.
Az ingatlan jól megközelíthető Pestről is, az M4-es autóutat használva viszonylag gyorsan. A helyi közlekedéssel sincsenek problémák, az utakat kiváló állapotúnak mondanám. Csupán pár percnyire található a bölcsőde, óvoda, iskola, bolt, illetve számtalan üzlet is elérhető. Abony településen minden megtalálható, amire egy családnak szüksége van.
Ez az ingatlan páratlan lehetőséget tartogat családok és befektetők számára is, emellett nagyon jó ár-érték arányú lehetőség. Ha Ön is ugyan úgy látja benne a fantáziát, mint ahogyan én, akkor ne késlekedjen, hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlanvásárláshoz, abban is tudok segíteni, a banki tanácsadónk rövid és ingyenes banki konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Büki Károly
 • +36 70 600-xxxx Megmutat