32.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

ALKALMI VÉTEL!!! Szekszárd belvárosában keres építési telket? A Munkácsy utcában most rendkívül kedvező áron az Öné lehet ez az összközműves, 587 nm-es építési telek 60%-os beépíthetőséggel!!!! (Hivatkozási szám: 3943)

7100 Szekszárd, Munkácsy utca +36 20 244-6776
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 587
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Azoknak ajánlom ezt a telket, akik Szekszárdnak ezen a rangos környékén szeretnének egy olyan házban lakni, ami maximálisan megfelel az igényeiknek, mivel maguknak terveztették.

 

Illetve olyan befektetőknek is ajánlom, akik szívesen építenének ide akár egy társas házat is értékesítés céljából.

 

Az ingatlan alatt egy 110 nm-es H alakú boltíves boros pince található, ami jelenleg ugyan le van zárva, de Ön, aki megveszi ezt a telket, felnyithatja és újra használatba veheti. Tehát nem csak családi ház építésére alkalmas ez a telek, hanem olyan vállalkozás számára is tökéletes, aminek a telephelyén jól jön egy ekkora pince. (!)

 

Az ingatlanon korábban állt egy épület, aminek még az alapjai megvannak, és amit lehet, hogy fel is tud használni az újonnan épülő házához, épületéhez.

 

A telek Szekszárd belvárosában található, a Kálvária hegyen, az úgynevezett úri-negyedben, a belvárosi üzletek, intézmények és hivatalok, valamint több fontos közlekedési csomópont közelében. Elhelyezkedéséből adódóan a Kilátó, a Béla-tér, a Garay tér a belvárosi üzletek, intézmények és hivatalok, templom, kórház, gyógyszertár, iskola, valamint a tömegközlekedés percek alatt elérhetőek még gyalogosan is.

 

Ezen a környéken nem talál másik, ehhez fogható építési telket! Nagyon jó helyen van, ezért ez az ára rendkívüli kedvező. Ne habozzon, mert lemarad erről a lehetőségről!

Hívjon most!

 

 

Koczkás József
  • +36 20 244-xxxx Megmutat