31.600.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Alsónémedin fantasztikus elosztású és hatalmas terekkel rendelkező ház, alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 801)

2351 Alsónémedi, +36 30 210-1342
  • alapterület: 70
  • telek mérete: 450
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vályog falazat
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

A Borárostértől mindössze 25 percre Alsónémediben kínálom eladásra, ezt a fantasztikusan alacsony árnak örvendő családi házat. Olyan családoknak ajánlom ezt a házat, akik közel szeretnének élni a fővároshoz, de szükségük van nagyobb nyugalomra és békére. Akik kacérkodnak az önellátás gondolatával, szeretnék maguk megtermelni, amit elfogyasztanak, amivel garantálják családjuknak a legjobb minőségű ételeket. A telek ugyanis alkalmas állattartásra, konyhakert kialakítására és gyümölcsfák ültetésére is. Itt már esténként a kertbe kiülve látni lehet a csillagokat, ami a füstős városban már egyre ritkább élmény. A gyerekeknek is alkalmas a telek mérete a játékra, de lehet akár hívni rokonokat és barátokat a közös sütés-főzésekre, élménydús beszélgetésekre. 
A rendezett és tiszta házba belépve kellemes és otthonos érzés fogja el az embert. Rendkívül jó az ingatlan elosztása és elrendezése, mert minden helyiség külön nyílik, nagyméretű terekkel, nappali méretű szobákkal. A házban 2 nagyszoba és egy kisebb hálószoba kapott helyet, étkezős méretű konyhával, közlekedőkkel és fürdőszobával. Tökéletes lesz ez az elrendezés egy család számára, ezt azonnal látni fogja, ahogy az ingatlant megtekinti. A ház hatalmas ablakai sok fényt engednek be, ezért igen világosak a helyiségek. Az egyik szobában a jelenlegi tulajdonosok meghagyták a vastag és jó szigetelési képességekkel rendelkező hajópadlót, melyet egy kis felújítás után hasznos lenne az új tulajdonosnak is megtartania. A fürdőszoba teljes felújításának köszönhetően gyönyörű és hangulatos burkolatokat kapott. Mivel a háztól 4 percre található a 0-ás körgyűrű, így a közlekedése nagyon jó és könnyen el lehet jutni Budapest különböző pontjaira. Autóval gyorsan elérhetőek budapesti és a környező bevásárló központok (Soroksár, vagy Dunaharaszti). Könnyen megközelíthető a ház és onnan a buszmegálló is egy rövid sétával elérhető.
Mivel a közelben van az óvoda és iskola is, kihagyhatja a reggeli dugókat, miközben a gyermekei akár egyedül átsétálnak ezekre a helyekre. A hivatalok is pár perces sétával elérhetők, csak úgy mint minden más fontosabb üzlet vagy intézmény, amire egy családnak szüksége lehet.
Nekem nagyon tetszik ez a fantasztikus adottságú ház, mert nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, remek választás egy városias, de mégis nyugodt élethez. Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Gebhardt Péter
  • +3630210xxxx Megmutat