33.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Alsónyéken szépen felújított családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 3308)

7148 Alsónyék, +36 30 595-7267
 • alapterület: 100
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 1
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Kedves Ingatlankereső! Ha Ön vidékre költözne, egy szép, rendezett, tiszta faluba és ezt családdal tenné, vagy csak most tervezi a családalapítást, akkor ne keressen tovább, mert ez a családi ház Önre vár.

 

Jelenlegi tulajdonosai az ingatlant szépen felújították és saját elképzeléseik szerint alakították. Jelenleg az alsó szinten található egy nappali, étkezős konyha, halószoba fürdő és egy wc. Az előszobából lépcső vezet az emeletre, ahol két szoba szolgálja az ifjabb korosztály kényelmét. Ezenkívül találunk itt még egy félszobát is, ami jelenleg praktikusan gardróbként funkciónál. 

 

A bejárati ajtón belépve egy folyosón találjuk magunkat. Innen elérehető az alsó szint összes többi helysége. Balra a szép világos nappali, vele szemben az étkezős konyha. Méreteire jellemző, hogy a jelenleg itt található 8 személyes asztal még könnyedén bővíthető, illetve a konyhában is kényelmesen tud tevékenykedni a család több tagja is. A folyosóról tovább, rögtön szemben találjuk a szépen felújított fürdőszoba, tőle kicsit balra a lenti wc-t, és egy hálószobát. A bejárat mellett lévő lépcsőn ha felmegyünk akkor ott rögtön balra egy újabb szobát találunk, amivel szemben szintén szoba található. A kettő között a két oldalon helyezkedik el a gardrób és a fenti fürdőszoba és wc.

 

Jelenlegi formájában is bárki azonnal hasznosíthatja, de a szobák mérete és elhelyezkedése miatt a lakterek végső kialakítása már új tulajdonosára vár. Az alagsori szinten található még egy garázs, illetve egy fatárolásra is használt, nagyméretű kazánház.

 

A bejárati ajtó előtt találunk továbbá egy méretes teraszt ahonnan szépen rálátni a ház kertjére. Mivel a kertben, a ház mellett közvetlenül, két nagy fa található, így a reggeli kávé, vagy egy családi reggeli elfoyasztása még esősebb, vagy erőteljesen napos időben sem kényelmetlen.

 

Alsónyék ideális elhelyezkedésű település. Baja és Szekszárd is nagyjából ugyanolyan messze van innen, de Bátaszék még gyalogosan is csak egy 10 percnyire található. A ház jelenlegi tulajdonosa Szekszárdra jár dolgozni és elmondása szerint mióta kész az elkerűlő út, és az 56-os főútat is felújították, azóta a munkába menetel hossza mindössze 15-18 percet vesz igénybe. Korábban áthaladt itt a főút, azonban mióta elkészült az elkerülő út, azóta az átmenő forgalom szinte teljesen eltűnt. Ennek köszönhetően csendes, baratságos és tiszta lett a település összképe. 

 

A ház állapota, méretei és egyéb adottságai miatt a megadott ár egyedi ajánlatnak számít. Ezért ha felkeltette érdeklődését, akkor hívjon mielőtt lemarad róla!

Jánossy Csaba
 • +36 30 595-xxxx Megmutat