67.600.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Anarcson rendkívül jó elosztású ház, hatalmas parkosított telekkel, vállalkozásnak is alkalmas műhellyel eladó! (Hivatkozási szám: 720)

4546, Anarcs, +36 20 243-2526
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 4900
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • gázkazán fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Anarcson eladásra kínálok egy két szintes fantasztikusan kialakított házat 100 m2 alapterülettel és 4900 m2 telekrésszel, amely parkosított. A ház rendkívül masszív és jó elosztású. A felső szint 2010-ben került kialakításra, amelyben helyet kapott egy nappali 3 hálószoba, fürdőszoba és egy tároló. Az alsó szinten a nagyszobából nyílik egy hatalmas terasz, amely különleges hangulatot ad a házikónak. A tágas konyhából (2 éve új beépített konyhabútor kapott helyet) pedig nyílik egy spájz is. Az otthon melegéről gázkazán, radiátorok és padlófűtés gondoskodik. Nekem nagyon tetszett a helyiségek kialakításának a praktikussága, többek között még azt is, hogy ki sem kell menni a házból, hogy a pincébe lejussunk, mert az előtérből is van lejárat. Az udvar gyönyörűen parkosított és olyan nyugalmat áraszt, hogy itt öröm lesz eltölteni a nyári estéket. Bevallom ez a fantasztikus látvány engem is elvarázsolt. Parkolni a saját önálló garázsban, az udvarban, de az utcán is lehet ingyenesen. Az udvarban egy hatalmas műhely került kialakításra, amely egyik része szerelésre, a másik fele pedig az autók fényezésére alkalmas.
Jelenleg is vállalkozás üzemel itt.
Kiváló tehát az ingatlan befektetésre és vállalkozás működtetésére is. A nagy telekméret miatt lehet még új házat felépíteni a telekre, ha 2-3 generációs együttélésében gondolkozik, vagy kiadna apartmanokat, házakat a saját telkén, melyek folyamatos bevételt hoznak és a biztonságukra is így tud figyelni. A nagy telekméret továbbá megoldás lehet a növekvő élelmiszerárakra is, hiszen itt megvalósítható a teljes önellátás rendszere. Van hely konyhakertnek, állattartásnak és gyümölcsöst is ki lehet alakítani, ha pedig többet termelne, mint amire szüksége van a családnak, a helyi piacon el lehet adni a felesleget és így is lehet haszonra szert tenni.
Ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon, mert abban is tudok segíteni! 

Papp Enikő
  • +3620243xxxx Megmutat