4.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Apagy horgásztó közelében építési telek lakóövezeten belül eladó (Hivatkozási szám: 1640)

4553 Apagy, horgásztó közelében +36 20 243-2526
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 1739
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Apagy rendkívül kellemes hangulatú, tiszta és rendezett utcájában, horgásztó közelében, lakóövezetben a családi házak között megbújik egy eddig gyümölcs fákat nevelő 1739 nm-es, 19 méter széles építési telek, amely most várja az építkezni vágyó új tulajdonosait.

A telek szomszédságában családi házak vannak, így aki építkezni szeretne, akkor egy igazi gyöngyszemre lelhet ebben a telekben, hiszen kiépített infrastruktúrával, lakóövezeti területen valósíthatja meg új otthonát.

Ajánlom ezt a telket kisgyermekes családoknak, vagy fiatal házasoknak, hiszen a jó levegő és a kellemes környezet teljes mértékben megvalósítja a gyermeknevelés pozitív feltételeit.

A telek meggyesként funkcionált, azonban a területére a gáz bevezetésre került, az internetkábellel egyetemben.

Fúrott kút biztosítja a kerti locsolás feltételeit.

Nekem nagyon tetszik ez az ingatlan, mert egy csendes rendezett utcában található, a természet közelsége pozitívan hat az ott élők számára.

Ha annyira tetszik Önnek is a képek alapján, mint nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Büki Immobilien Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Papp Enikő
  • +3620243xxxx Megmutat