95.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

!ÁRON ALUL! Eladó Eger egyik főutcája mellett egy végtelen lehetőségekkel rendelkező ház! (Hivatkozási szám: 2354)

3304 Eger, Felnémet +36 30 161-2102
  • alapterület: 220
  • telek mérete: 1044
  • szobaszám: 8
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

A következő házat ajánlom befektetők, nagycsaládosok, vagy kétgenerációs lakhatást keresők számára!

Kihasználhatóságában csakis a képzelőerő szabhat határt. Kiváló apartmanüzemeltetésére az Egerbe látogatók számára, akik szeretnének eltölteni itt egy hétvégét, megkóstolni a hazai, finom borokat, vagy csak megcsodálni ezt a szépséges várost. Nem kell aggódni azon sem, hogy a vendégek hol fognak parkolni autójukkal, az udvaron kocsibeálló kiépítése is lehetséges.

Akár magánbölcsődének és óvodának is helyet adhat az ingatlan remek belső kialakításának köszönhetően, melynek átalakíthatósága még inkább megkönnyíti ezek létrejöttét. Több gyermeknek szerezhetnek örömet például a játszószobákban lévő játékok, melegebb napokon pedig a hátsó kert, ahol kedvükre játszhatnak egymással biztonságban.

Amennyiben kétgenerációs család szeretne kényelmesen, egymás zavarása nélkül, mégis egy helyen élni, a két külön bejárat ebben nagyon nagy segítségre lesz. Mint mondtam, a belső tér kedvükre alakítható, így akár egy fallal el is lehet választani az egyik részt a másiktól, ezáltal a család minden tagjának meglesz a saját kis magánszférája.

Különösen jó, ha valamilyen saját vállalkozás beindítása a terv, vagy ha már meg is van az a bizonyos vállalkozás, a ház alatt lévő szuterén otthont adhat annak, ahová szintén külön bejáraton, az udvarról is le lehet menni, elkerülve azt, hogy az odalátogatónak keresztül kelljen mennie a házon. Gondolja el, mennyivel kényelmesebb az, hogy csak lesétál egy szinttel lejjebb a munkahelyére. Személy szerint el tudok képzelni oda fodrászattól kezdve, pedikűr, manikűr szalont, kozmetikát, tetováló, festő, de még fotóművészeknek is alkotóműhelyt.

Nem utolsó sorban pedig egy magánrendelő megnyitása sem lehetetlen.

Mivel felújított, a képeken látható foltok javítása is éppen folyamatban van, tehát Önnek konkrétan semmi dolga nem lesz vele, vétel után kezdheti is álma megvalósítását, legyen szó bármiről!

Elhelyezkedését tekintve viszonylag központi helyen van, 10-20 perc sétával is bármi elérhető, legyen szó nagybevásárlásról, gyógyszertár, bankok, posta, iskola, óvoda, valamint a csodás belváros, a Dobó tér.

Megannyi lehetőség rejlik ebben a fantasztikus ingatlanban, ha Ön is így gondolja keressen bizalommal!

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a nagyszerű ingatlant!

Hívjon, jöjjön, nézze meg, szeressen bele, vegye meg!

Videó az ingatlanról

Hlavács-Kis Dóra
  • +36 30 161-xxxx Megmutat