38.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Áron aluli családi ház eladó (Hivatkozási szám: 3815)

3519 Miskolc, Miskolctapolca +36 70 454-9294
  • alapterület: 100
  • telek mérete: 276
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • parkolás fedett udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Kivételes lehetőséget ajánlok figyelmébe!!

 

Ezt a miskolctapolcai 2 szintes családi házat ajánlom első otthonként fiatal pároknak, gyerekes családok figyelmébe, illetve befektetési lehetőségnek is egyedi lehetőség, hiszen ezen a környéken a folyamatos fejlesztések miatt az ingatlanok árai növekednek, ráadásul ezen az áron családi házat találni Miskolc legkedveltebb családi házas övezetében szinte lehetetlen.

 

A 80 m2-es háznak jelenleg 2 szobája van, fedett terasszal rendelkezik, 276 m2-es telken fekszik. A lakóterület alatt garázs található tárolóval, valamint külön háztartási helyiség is helyet kapott.

 

Az ingatlanba belépve a nappaliba érkezünk, jobbra az étkezős konyhát találjuk, mely mérete önmagában is ideális a háziasszony számára, azonban egy válaszfal bontással akár amerikai stílusú nappali is kialakítható itt. A konyhából a lépcső felé haladva jobbra található a fürdőszoba, ami jelenleg zuhanyzós, itt lett kialakítva az illemhelyiség is. A felső szint egyetlen nagy, 39 m2-es szobát jelent, azonban méretéből adódóan akár ketté is osztható.

 

Jelenlegi tulajdonosa 3 éve kicserélte az elektromos hálózatot, a vízvezeték rendszert, felújították az ingatlan teljes belső szerkezetét, új burkolatok kerültek minden helyiségbe, a fürdőszoba teljesen új arculatot kapott. A felújítás során a ház külső szigeteléséről, színezésről gondolkoztak, valamint a tetőszerkezet is megújult.

 

A családi ház melegéről cirkó gondoskosik, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja.

A kert lejtős, jelenleg lakatlan a porta, de kis rendezéssel nagyon hangulatossá, barátságossá varázsolható.

 

Ez a rendezett utcában lévő ház a Barlangfürdő felé vezető út bal oldali családi házas övezetében fekszik, a tapolcai strand 5 perc sétányira található. Ideális lehetőség befektetésre, akár jelenlegi állapotában vendégházként is üzemeltethető.

Ez az ingatlan számos lehetőséggel bír, ha Ön is úgy látja benne a fantáziát, ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen a boldog tulajdonosa!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat