47.300.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Az Egri vár közelében családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2636)

3300 Eger, Vécseyvölgy +36 30 403-1807
  • alapterület: 81
  • telek mérete: 239
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • gáz (konvektor) fűtésű
  • klímás-fűtés

INGATLAN LEÍRÁSA

Egerben, a Vécseyvölgy és a Tetemvár városrészek határán, csendes utcában családi ház eladó!

Ebben a 81 m2 hasznos alapterületű házban 4 szoba egy nappali-étkezős konyha, előszoba és folyosó található.

Az előszobában a látogatót jelenleg nagy méretű akvárium kápráztatja el, melyben csodaszép tengeri halak úszkálnak. A tágas és felszerelt konyhában az egész család elfér és az étkezés után jóleshet az L alakú kanapén elnyújtózni és nézni a nagyméretű tévén kedvenc műsorunkat. Az ide telepített klíma hűteni és fűteni is tud, így könnyedén kellemes hőmérséklet varázsolható. Ebben a hangulatos helyiségben még mennyezeti ventillátor is van, mely különleges hangulatával egyedivé varázsolja konyhánkat. A benne lévő lámpatest pedig többféle színt is képes prezentálni.

 

Az épület falai tufából és téglából készültek, 60 cm vastagságának köszönhetően jól tartja a benti hőmérsékletet. Mindenhol fehér, dupla üvegű műanyag ablakok vannak, melyek energiatakarékosabbá teszik a házat. A ház fűtése több módon is lehetséges. Elektromosan klímával, gázkonvektorokkal, ill. a konyhában kályha, vagy kandalló is tudja biztosítani a ház melegét. A jelenlegi rezsi díjak mellett kifejezetten előnyös, hogy ebben a házban több módon is lehet fűteni. A belső udvaron fedett terasz és nyársaló is helyet kapott. 

 

A ház rezsije alacsonynak mondható, mert kb. 35 ezer forint havonta, ami nem egy eget verő összeg. A ház és az udvar alatt egy kb. 40 m2-es műhely található, mely vállalkozásra kifejezetten alkalmas, ipari árammal is rendelkezik. A tulajdonos jelenleg is itt helyezte el a különböző gépeit, berendezéseit, korábban pedig lakatos műhelyként funkcionált. A műhely és az udvarszint között 30 cm vastagságú vasalt beton van, mely elbírja az udvaron található lakókocsi több tonnás súlyát is. A ház és a belső udvar alatt pedig földbe vájt pince található, mely L alakú és kb. 35 m2 területen nyúlik el a szomszéd házig. A pince boltíves és téglával van kirakva a mennyezet, a villany be van vezetve.

 

A ház szobái közül jó néhány üresen áll, ill. csak tárolásra használják, várják a következő tulajdonost. A tető 2017-ben teljesen új lemez cserepet kapott, így arra sem lesz gondja, festés pedig 2 éve történt. Korábban pedig a víz és szennyvíz hálózat is cserélve lett.

 

Tehát Ön egy felújított családi házba költözhet be, mely kifejezetten jó adottságokkal bír. Hiszen a fentieken túl meg kell említeni, hogy a vár felső bejárata kb. 200 méterre, a belváros pedig 3-4 perc sétára van. A közelben étterem és különböző szaküzletek is találhatóak.

 

Ez a ház alkalmas lehet olyan családnak, akik egyéni vállalkozást végeznek és jól tudják hasznosítani a műhelyt, pincét. Vagy ha az apa szeret barkácsolni és szívesen elvonulna a külvilágtól akkor ez a hely, tökéletes választás számára. Még befektetésnek is jó választás, hiszen ha olyan család veszi meg, aki nem akarja hasznosítani a műhelyt, akkor ki is lehetne adni egy vállalkozásnak.

 

Ez a ház a lehetőségek birodalma, melyek közül csak néhányat említettem meg, de sok más tervet is meg lehet itt valósítani, aminek csak a képzelet szab határokat.

 

Ha Önnek is megtetszett ez a fantasztikusan jó adottságokkal rendelkező ház, akkor ne habozzon, hívjon! Nézze meg és legyen az Öné!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Tasi Csaba
  • +36 30 403-xxxx Megmutat