26.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Az Izabella utcában csendes lakás 2 gallériával, udvari tárolóval, alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 610)

1064 Budapest, Izabella utca +36 30 680-2518
  • telek mérete: 0
  • emelet: 0
  • tégla épület
  • belvárosi
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Hol máshol lenne jobb befektetés, mint a Belváros egy kiemelkedően szép környékén, közel az Andrássy úthoz, Oktogonhoz, de mégis csendes házban? Ebbe a lakásba biztosan hamar talál albérlőt. Hogy miért? Olvasson tovább!
Alacsony a lakás rezsije, hiszen mindössze egyetlen szobája van, ugyanakkor hatalmas térrel rendelkezik, mert két galéria is van benne, amit praktikusan lehet hasznosítani.
Itt megtalálhatja a nyugalmat az a bérlő, akinek kiadja ezt a lakást, hiszen aki eddig benne lakott, olyan nyugodtan tudott aludni, hogy vidáman és energiával teltek a mindennapjai. Nagyon szerette ezt a lakást, pont a nyugodt környezet miatt, és azért is, mert közel van minden, ami csak kell, az élet magas színvonalú megéléséhez.
A közelben színház, múzeumok, a Regős étterem, boltok, üzletek, irodák és még sok más. Mennyire tudná elképzelni magát egy olyan helyen, ahol megvan mindez, ráadásul a közlekedés is kiváló és még parkolóhelyet is talál? A Városliget is pár perc alatt megközelíthető, ahol aztán futni, sportolni, kikapcsolódni tud legjobb barátaival, illetve kedvesével. A végére hagytam még egy extrát, ami az udvari tároló, melyben a kerékpár is kényelmesen elfér. Nézze meg a lakásról készült videót és ha Önnek is úgy tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Videó az ingatlanról

Pati-Nagy Alexandra
  • +36 30 680-xxxx Megmutat