17.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Bácsbokodon felújított családi ház eladó (Hivatkozási szám: 2655)

6453 Bácsbokod, +36 30 595-7267
 • alapterület: 150
 • telek mérete: 1239
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • igen
 • belső szintek száma: 1
 • vegyes építésű
 • gáz (konvektor) fűtésű
 • cserépkályha-fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a családi ház kiváló választás, ha elhagyná a várost és újra az önfenntartás felé fordulna. Alkalmas több generációs családmodellt előnyben részesítők, nagycsaládosok, vagy bárki számára, aki a falusi életet helyezi előtérbe.

Az ingatlan egy klasszikus parasztházból lett kialakítva némi hozzáépítéssel. Jelenlegi tulajdonosai hétvégi házként tekintettek rá, ahova el tudnak menekülni a hétkönapok mókuskereke elől. Ennek megfelelően kezdtek egy felújításba. A ház falai mindenhol dryvit hálóval lettek bevonva, majd kifestve. A ház 5, kifejezetten nagy méretű szobája különböző lehetőségeket rejt új tulajdonosának az épület belakására. 

A kapun belépve egy szépen rendben tartott udvarba érekzünk. Innen jól látszik az eredeti parasztház és a hozzáépítés. Jelenlegi tulajdonosai megtartották a parasztház jellegét, de próbáltak az igényeiknek megfelelően minél modernebb kialakítást és berendezéseket használni. Az ajtón belépve egy méretes előszobában találjuk magunkat. Innen balra nyílik a konyha, ami a háztól teljesen elkülönül. Található még itt wc, kamra és a padlásfeljáró is. Innen tovább haladva érekezünk az ilyen ingatlanokat jellemző hosszú folyosóra, ahonnan nyílik az összes többi szoba.

A ház eredeti fűtése gázkonvektorokkal volt megoldva, de a hétvégi házba beépítettek egy új, fa tüzelésű kazánt, aminek a felső részén egy ételek sütésére alkalmas rész is található!

A fürdőszoba is teljes felújításon esett át, aminek keretein belül beépítésre került egy mélytálcás, több funkciós zuhanykabin.

 

Az ingatlanhoz tartozik egy nagy udvar, melléképületek, különböző állatok tartására alkalmas ólak és egy méretes kert. Ezek megléte szintén rengeteg lehetőséget tartogat magában. A melléképületekben különböző műhelyek egyéb vállalkozások alakíthatók ki. Az ólakban állatok tenyésztése, a kertben mezőgazdasági tevékenység folytatható, amivel bárki önellátó tud lenni, vagy saját bio gazdálkodó vállalkozást indíthat. 

Bácsbokod település igen jó elhelyezkedésű, kevesebb mint 20 km innen Baja, illetve a szerb határ is csak pár km-re található.  

Remek elhelyezkedése, kiváló minőségű termőföldje és az ingatlan állapota a kért áron egyedi ajánlatnak számít, ráadásul a ház bútorai és felszerelései szintén a vételár részét képezik!

 

Ha Ön is látja a benne rejlő fantáziát, akkor hívjon mielőbb, mert egy ilyen ajánlat nem csak az Ön érdeklődését fogja felkelteni.

Jánossy Csaba
 • +36 30 595-xxxx Megmutat