100.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Baja belvárosában családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2272)

6500 Baja, Belváros +36 30 595-7267
  • alapterület: 130
  • telek mérete: 1656
  • szobaszám: 6
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • klímás-fűtés

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez, a Baja belvárosában található családi ház kiváló választás lehet a több generációs családmodellt előnyben részesítők számára, vagy akik szeretik a történelmi jellegű épületeket és a milliőt, ami körül veszi ezeket az ingatlanokat, illetve olyan bátor befektetőknek, akik a turizmusban képzelik el a jövőjüket.

A jelenlegi tulajdonos a házat korhűen rendezte be. Az ember bárhova tekint, egy csipetnyi történelmet lát maga körül. Én amikor beléptem a bejáraton, egy időutazásban éreztem magam. Bármelyik szobába is léptünk, mindenhol volt valami, aminek saját története volt. 

Ezek mellett a ház kiváló állapotban van, hiszen tulajdonosai nem sajnálták rá az idejüket és szépen karban tartották az évek során. 

Az ajtón belépve egyből mindenki rádöbben, hogy itt nem csak egy egyszerű családi házról van szó. Egy előszobában találjuk magunkat ahonnan nyílik az összes többi helység, a 4 szoba, a konyha és a mellékhelységek. A 4 különböző méretű szoba lehetőséget biztosít a család bármelyik tagjának, hogy saját életteret alakítson ki saját magának. Ráadásul a kiválóan felújított és modernizált konyha, valamint a szintén újszerű fürdő és wc szintén hozzájárul a kiváló otthon megteremtéséhez.

Az ingatlan további kellemes meglepetéseket is tartogat! A ház másik felében egy 2 szobás lakás lett kialakítva, remek kis konyhával és modern, jól felszerelt fürdőszoba, wc-vel. Itt lehetőség van rá, hogy a család idősebb, vagy akár fiatalabb, de már önállóságra vágyó tagjai lakjanak a családdal együtt, de mégis saját, külön légtérrel rendelkezve. Az ingatlanban a kert felé haladva található egy kiváló állapotban lévő melléképület egy fedett kocsibeállóval. A melléképület helységeit jelenleg különböző dolgok tárolására használják, de az évek során más terveik is voltak a tulajdonosoknak, ezért egy wc már kialakításra került és megkezdték a fürdőt is. Ez további szobák kialakítására is alkalmassá teszi a kis épületet.

Az ingatlan egy hatalmas 1100 nm-es kerttel is rendelkezik. Ennek egyik felébe anno egy panziót képzeltek el, ám az élet máshogy gondolta, ezért maradt a hatalmas kert, de a lehetőség bárki számára nyitott, hiszen hely bőven van hozzá.

Az ingatlan befektetésnek is kiváló. Ha valaki lát benne fantáziát akkor jelenlegi állapotában egy igazi kuriózum. Az ár ugyan nem tartalmazza a berendezéseket, de egy jó ajánlat esetén alkuképes lehet. Ezekkel a bútorokkal és relikviákkal egy olyan hangulatú véndégházat, panziót nyithat egy hozzá értő befektető, amilyen nem sok van a környéken. Aki nem érzi magáénak a turizmus gondolatát, de jól jövedelmező befektetést keres, az is megtalálhatja itt számításait. A már meglévő szobák, lakások mellé továbbiak alakíthatók ki az épületben. Ezen kívül a telek beépíthetősége és mérete miatt akár egy kisebb társasház építése sem elképzelhetetlen.

Az épület külseje, belső kialakítása, a berendezése miatt már alapból egy igazi kuriózum. Ha ehhez hozzá vesszük a városban elfoglalt helyét és a tényt, hogy az utcában pár száz méterre található telek irányára 60 millió forint, akkor nyugodtan mondhatom, hogy ez biztosan egy alkalmi vétel. 

Ha Önnek is úgy tetszik, ahogy nekem, akkor hívjon minél előbb!

 

Jánossy Csaba
  • +36 30 595-xxxx Megmutat