185.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Baján gyönyörű luxus családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2277)

6500 Baja, Homokváros +36 30 595-7267
 • alapterület: 300
 • telek mérete: 2770
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 1
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • padló fűtésű
 • klímás-fűtés
 • van garázs
 • AA Energiatanúsítvány

INGATLAN LEÍRÁSA

Ha Ön szereti a luxust és különleges helyre költözne családjával, de jelenleg nincs sem ideje, sem annyi pénze, hogy kivitelezze, akkor jó hirem van! Ez a családi ház a szó minden értelmében luxus és jelenlegi helyzetben ezen az áron alkalmi vételnek számít.

Amikor az ember Baja ezen részén jár, álmában sem gondolná, hogy egy ilyen ékszerdobozra bukkan a házak között. Jelenlegi tulajdonosai munkát, időt és pénzt nem spórolva olyan otthont teremtettek maguknak, ami minden igényt kielégít.

De kezdjük az elején! A kerítésen kívülről egy szép épület tárul elénk, de mint ahogy említettem, nem is gondolnánk, hogy mi mindent rejt az ingatlan, ha beljebb lépünk. A két kocsi beállására alkalmas garázson, vagy a bejáraton keresztül jutunk be ebbe a csodálatos házba. Az előszobából tovább haladva egy hatalmas nappali és dolgozószoba tárul elénk. Az itteni méretekről az itt elhelyezett ping-pong asztal is árulkodik, hiszen az embernek az az érzése támad, mintha ez a bútordarab ott sem lenne. Innen nyílik egy hatalmas erkély, ahonnan elképesztő látvány tárul elénk a kerti tóra és környékére. Ezen a szinten találunk még egy fél szobát és egy külön álló wc-t is. Innen egy pazar lépcsőn jutunk a felső szintre, ahol található egy másik nappali, 2 szoba, egy gyönyörű fürdő és wc, illetve még 2 igen komoly méretű gardrób szoba is.

A házban egyébként remekül használták ki a megmaradt feleslegesnek tűnő helyeket. A háziasszony mindenhova terveztetett egy-egy kisebb eldugott helységet, ahová lehet pakolni. A ház méreteiből adódoan ezek igen praktikusnak bizonyulnak. Az épület legalsó szintjén lett kialakítva a konyha és az étkező. A bútorok színe és minősége, valamint az itt található hatalmas ajtók miatt az egész tér fényárban úszik. Ez egyébként az egész házról elmondható! Ezen a szinten is található egy fürdőszoba wc-vel, illetve itt találjuk még a kazánházat és kuriózumnak a boros pincét!

A már említett hatalmas ajtókon keresztül egy lépés és a medence mellett találjuk magunkat. A tervezés itt is igazán praktikus volt, hiszen nemcsak a medencéhez jutunk az ajtókon keresztül, hanem egy gyönyörűen megépített sütő-főző melléképülethez.

A meleg nyári napokat egy esti kerti partival lehet itt lezárni és ha ahhoz van kedvünk, még a vacsorának valót is kifoghatjuk a saját kerti tavunkból. A tó és környezete is elképesztően rendezett és kivitelezett.

Ez az ingatlan nem csak nevében luxus. A tervezés, a kivitelezéshez használt anyagok és az egész összkép teszi igazán luxussá. Az egész munkafolyamatról precíz dokumentációt vezettek, így bárki könnyen megbizonyosodhat azon álításomról, hogy az ingatlan alkalmi vétel. Ha megnézik a felhasznált anyagok, a kivitelezések módjának árait, akkor bárki könnyedén rádöbbenhet, hogy jelen piaci helyzetben a kért irányárból még csak ehhez nyomokban sem hasonlító ingatlant tudnánk építeni.

Az ár egyébként tartalmazza a szomszéd telek árát is! 

A tulajdonos így biztosította magának a teljes privát teret, amit új lakója megtarthat, de mivel építési telek besorolású, ezért további lehetőségeket is rejt magában. 

Ha Ön és családja erre a luxusra vágyik, ne habozzon, hívjon minél előbb!

Jánossy Csaba
 • +36 30 595-xxxx Megmutat