128.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Baján rendkívül alacsony rezsijű családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2524)

6500 Baja, Bajaszentistván +36 30 595-7267
 • alapterület: 240
 • telek mérete: 600
 • szobaszám: 6
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • tégla épület
 • vegyes tüzelésű kazánfűtésű
 • klímás-fűtés
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretne egy minőségi alapanyagokból tökéletesen kivitelezett családi házat, de a jelenlegi piaci helyzetben nem szeretne építkezésbe kezdeni? Akkor jó hírem van! Ez a családi ház már csak arra vár, hogy új tulajdonosa megtalálja és beköltözzön.

A tulajdonos a ház kialakításánál a saját igényeit tartotta szem előtt, éppen ezért az ingatlan igazán gyermekes családoknak, illetve több generációs családoknak lehet ideális választás. 

Az alsó szinten található egy hatalmas nappali egyben egy amerikai konyhás étkezővel. Ezen kívül egy fürdő és egy kisebb szoba lett kialakítva, ami jelenleg irodaként funkcionál. A felső szinten található 4, szinte azonos méretű szoba, így a család különböző tagjai bátran választhatnak közülük, hiszen senki sem fog rosszul járni. A szobákon kívül találunk itt egy kényelmes méretű fürdőszobát is. A szuterén szinten van kazánház, garázs, mosókonyha és egy wc, ahova beszereltek egy vízlágyítót, amire az egész épület vízhálózata rá lett kötve.

A kert szépen gondozott, locsolórendszerrel ellátott. Szerencsére a ház méreteihez képest nem rendelkezik azzal az óriási kertmérettel mint, az ilyen jellegű ingatlanok, ezért a kinti munkák nem vesznek el értékes időt a családtól. Az épület hátsó részében kialakításra került egy 50 nm-es, fedett terasz. Az itt található dézsa, grillező eszközök és ülőalkalmatosságok a nyári és téli sütögetések, családi rendezvények ideális helyszíne.

A ház tetején működő napelemes rendszer lett kialakítva. A fatüzelésű kazán és az egész ház klimatizált helyiségei ezáltal igen kedvező havi költségekkel rendelkeznek. A jelenlegi tulajdonos tervei között szerepelt egy hőszivattyús rendszer kiépítése, amivel a ház 0 rezsis lehet. A költözés miatt azonban erre már nem került sor, viszont a hely és az elektromos hálózat készen áll rá, hogy aki beköltözik, az kedve szerint megvalósíthassa ezt a remek tervet.

Az ingatlant építő tulajdonosok építőipari vállalkozók. Ezért biztosak lehetünk abban, hogy az építéshez használt anyagok és a kivitelezés kizárólag kifogástalan minőségűek. Ennek tudatában és a jelenlegi építőipari piaci helyzetben ennek a családi háznak a kivitelezése a meghirdetett áron lehetetlen lenne. Ezért ez egy valóban egyedi ajánlat, amit kár lenne kihagyni! Ha Ön is így gondolja, éljen a lehetőséggel és hívjon, mielőtt más csap le rá!

 

Jánossy Csaba
 • +36 30 595-xxxx Megmutat