68.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Baján újszerű családi ház eladó garázzsal! (Hivatkozási szám: 2130)

6500 Baja, Belváros +36 30 595-7267
  • alapterület: 115
  • telek mérete: 220
  • szobaszám: 5
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a remek családi ház baján kiváló választás gyermekes családoknak, fiatal pároknak, akik most tervezik a jövőjüket.

Az ingatlan mind fiatalabb, mind idősebb gyermekkel rendelkező családnak ideális választás. Az alsó szinten lévő közös, hatalmas terek, illetve az emeleten található 4, nagy méretű szoba kényelmes együttélést biztosít, lehetőséget teremt a külön életterek kialakítására.

A házba belépve egy nagy méretű előszobán át rögtön az óriási nappaliban találjuk magunkat. Hatalmas mérete és világossága alkalmassá teszi a közös programokra, családi ünnepek, baráti események lebonyolítására. Ráádasul közvetlen kapcsolattal rendelkezik a hátsó kerthez egy szép nagy teraszon keresztül. Nekem nem esik nehezemre elképzelni a családi reggeliket a teraszon, illetve amikor az idő engedi, az összes közös rendezvényt ide tervezni. A rossz idő beköszöntével sem kell lemondani a kert nyújtotta örömökről. A nappali nem csak a kerttel áll összeköttetésben hanem a szinte alig használt infraszaunával is. Köztudott, hogy immunrendszer erősítő hatású lehet, ha az egyébként önállóan is gyógyító erejű szaunázás után a testünket a teraszon lehűtjük miközben pótoljuk a leadott folyadékot. Az emeleten a 4 külön bejáratú szoba biztosítja, hogy mindenki kedvére választhasson magának szobát, és akár egy vendég szoba, vagy dolgozó szoba is kialakítható az egyikből, ami jó szolgálatot tehet a későbbiekben. Az ingatlan konyhájának mérete és a házban elfoglalt helye is kiváló. Mivel az ablakai az utcafrontra néznek és több is van belőlük, ezért a háziasszonynak nem kell félnie, hogy egy vasárnapi ebéd elkészítését követően az egész házat szellőztetnie kell.

Ha az ingatlan kialakítása ideális, akkor az elhelyezkedése tökéletesnek nevezhető!

Az ember az utcára kilépve nem gondolná, hogy mennyire központi helyen is van, ráadásul egy ilyen városban mint Baja. Szinte bármit szeretnénk elérni, innen gyalogosan is csak pár percre lesz. Különböző szupermarketek, valamint a piac is mindössez 1 perces sétatávolságra található. A belváros, a Petőfi sziget maximum 5 percnyire. A busz és vonat pályaudvar szintén 5 perces sétával megközelíthető. Igazi belvárosi elhelyezkedés, jellegében külvárosi családi házas vonásokkal. 

Véleményem szerint Baján nehéz ennél jobb helyen, ilyen hangulatos kialakítású családi házat találni ilyen kedvező áron. Ha Ön is így gondolja, hívjon minél előbb, mielőtt más megelőzi Önt!

Jánossy Csaba
  • +36 30 595-xxxx Megmutat