2.600.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Bájos vidéki ház eladó (Hivatkozási szám: 3967)

3752 Galvács, +36 70 454-9294
 • alapterület: 80
 • telek mérete: 2337
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • vályog falazat
 • gázkazán fűtésű
 • cserépkályha-fűtésű
 • parkolás fedett udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

A falusi házaknak van egy különlegessége: nyugalmat sugároznak. A régi világ nyugalmát jelenítik meg. Ezt a kis házat is, amelyet eladásra kínálok, ennek tükrében újították fel.

A Galvácson fekvő, 80 m2 -es vályogházat jelenlegi tulajdonosai korszerűsítették, de megtartották a parasztház jellegét, igy ajánlom mindazoknak, akik szeretnék átélni a falusi idillt, vagy akik szeretnék ezt nyújtani leendő vendégeiknek.

 

Manapság sokan menekülnek, ha meghallják, hogy az épület vályogból, vagy vegyes falazattal készült, de nézzük meg az előnyeit ennek az építési módnak: a vályog viszonylag gyorsan képes felvenni a levegő többlet-páratartalmát, és igény esetén vissza párologtatni, ami által hozzájárul egy egészséges belső komfortérzet kialakulásához. Emellett jó hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, ami csökkenti a fűtési költségeket; a nyári melegben pedig hűvösen tartja szobáinkat. Energiatakarékos és környezetbarát építőanyag.

 

A gyönyörű fagerendás mennyezet megidézi a tipikus parasztházat. Az étkező központi helyen található, ide lépünk be. Itt találjuk a kandallót, amely gyorsan képes felmelegíteni szinte az egész házat. A étkezőt a szobák fogják közre, melyek közül a jobb oldali szobán keresztül jutunk el a konyhába. A konyhához tartozik egy kamra is, mely nagyon praktikus tárolás szempontjából.

A fürdőszobája jelenleg zuhanyzós és külön pozitívum, hogy innen nyílik az a helyiség, ahol a jelenlegi tulajdonosok elkezdték a szauna kialakítását.  

Az ajtón kilépve a tornácon találjuk magunkat, amelyet a régiségek tesznek különlegessé.

 

A felújítás alatt az eredeti masszív gerendákat érintetlenül hagyva tetőt cseréltek, a ház teljes burkolatát kicserélték, illetve a bejárati ajtókat az ingatlan egészével harmonizáló újra cserélték.

A hangulatos ház melegét kombi gázkazán biztosítja, a melegvizet villanybojler, mindemellett a 2 szobában cserépkályha is gondoskodik az otthon melegéről, illetve az étkezőben bájos kandalló ad meleget a családi, baráti vacsorák alatt.

 

A porta 2300 m2-es, ahol könnyen kialakítható a baráti összejövetelekhez a bográcsos-, vagy grillsarok, melynek tökéletes helyszínt biztosít a fedett terasz, ahova kemence lett építve. A kert 1/3-a parkosított, gazdái szépen gondozták az évek során; a többi terület alkalmas gazdálkodásra.

Helyet kapott az udvaron egy önálló garázs tárolóval, egy külön fás tároló, szalonnasütő, illetve ásott kút is.

 

Az én érdeklődésemet az egész ház csendessége keltette fel, mondhatjuk azt, hogy ez itt a nyugalom szigete; illetve az udvar impozáns mérete és a benne rejlő lehetőségek. Rendkívül csendes, nyugodt környék igazi búvóhely leendő lakói számára.

 

A kis falu infrastruktúrája kielégítő, van itt élelmiszerbolt, orvosi rendelő, közösségi ház parkkal, ahol a falu lakosai együtt töltik a szabadidőjüket. Közbiztonság szempontjából kiváló választás ez a település. Nagyszerű túrákat tehetünk a környéken, közel van a Szendrői vár, a csodás Rudabánya, a Rakaca-víztározó, az Abodi kilátó, az Aggteleki  Nemzeti Park.

 

Ha Ön is látja a fantáziát ebben a házban, akkor keressen bizalommal!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat