27.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Bakonyszombathelyen családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2368)

2884 Bakonyszombathely, +36 20 368-2452
  • alapterület: 65
  • telek mérete: 3050
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vegyes építésű
  • elektromos fűtésű
  • cserépkályha-fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

„Éljen meg a kertjéből!” – lehetne a mottója ennek a több mint 3000 m2 területen fekvő kis családi háznak. Az ingatlan teljes felújításon esett át az elmúlt 3 évben. Belülről teljesen elkészült. Az udvar várja új tulajdonosát, hogy saját ízlésére alakítsa. Az udvarban fedett garázs és pince is található, valamint ásott kúttal megoldott a locsolás.

A ház vegyes falazatú és részben szigetelt, mivel a régi falak 60 cm-ek, szigetelve van még a födém rész is. Ipari árammal rendelkezik és 2 éve a villany vezetékhálózat és a vízvezeték hálózat is teljes cserén esett át. Az ingatlan fűtése infra konvektorokkal lehetséges, valamint cserépkályha is van. Az új műanyag ablakok szúnyoghálósak, ezért nyáron a nem kívánt látogatók miatt nem kell aggódnia. A helyiségek világosak, tágasak. Ez a növényeknek is nagyon kedvező. A szobák szőnyegpadlósak, a többi helyiség új járólapot és csempét kapott a felújítás során. Egy nagy terasz lett kialakítva, ami a kerti partiknak, családi összejöveteleknek biztosít nyugodt helyszínt. Egy reggeli kávéval is kellemesen indulhat innen a napja, de az ebéd elfogyasztása a szabadban, szintén különlegessé tudja tenni az étkezést.

A környék csendes és a szomszédok kedvesek.

Bárki számára ajánlom, akik szeretik a vidéki élet nyugodt, tiszta levegőjű atmoszféráját és az önellátással szeretnék könnyíteni a megélhetésüket.

Nekem ez az ingatlan nem csak az elrendezés, környék, napfényes helységek és a különleges kialakítása miatt tetszik, hanem mert egy kézzelfogható lehetőséget kínál egy életen át. Az egész család számára megteremtheti a biztos anyagi hátteret.

A buszmegálló rövid sétával elérhető az ingatlantól, ahol járatok indulnak a szomszéd falvakba, illetve városokba. A településen a posta, orvosi rendelő, önkormányzat, pár kisebb üzlet található, de a szomszéd település 6 km-re van, ahol minden bevásárlást el lehet intézni. A gyermekek számára rendelkezésre áll iskola, óvoda és bölcsőde. Munkalehetőség 40-50 km-es körzetben található, ahova munkásjáratok szállítják az embereket.

Hívjon, nehogy lemaradjon róla!

Ha Ön is úgy látja benne a fantáziát, ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Ár-érték arányban nem talál a közelben ennél megfelelőbbet. Hívjon, nézze meg akár hétvégén is és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne az ingatlan vásárlásához igénybe venni, ebben is tudok segíteni. Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet!

 

Videó az ingatlanról

Gyenes Ilona
  • +36-20-368-xxxx Megmutat