13.400.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Bakson 3 szobás, 3 terasztos családiház, hatalmas telekkel eladó! (Hivatkozási szám: 1194)

6768 Baks, +36 30 395-5374
  • alapterület: 90
  • telek mérete: 2100
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vályog falazat
  • gáz (konvektor) fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Baks egy virágos és barátságos utcájában vált eladóvá ez a némi felújítást igénylő 90 nm-es családi ház. Fiatal gyermekes pároknak és idősebb korosztálynak is egyaránt ajánlom, mert a hatalmas nagy tereivel csodás otthont tudnak belőle kialakítani. Mind 3 szobája annyira tágas, hogy bármennyi bútor is kerül bele még mindig nem tűnik zsúfoltnak. Nekem nagyon tetszik, hogy a szobák nem egymás mellett helyezkednek el az ingatlanon belül, hanem egy kicsit távolabb egymástól. Ez azért jó, mert így semmilyen hang nem szűrődik be a többiből. Ez a gyerekeknek főleg a tanulás idején nagyon hasznos. A szülőknek pedig akkor, ha a gyermekük koránkelő, főleg ami a hétvégéket illeti. A ház nagyon kellemesen világos. Fűtését gázkonvektor biztosítja. Két hátsó terasza is van, így a reggeli kávéját bárhol elfogyaszthatja. Konyhája mellett található egy kamra, ami annyira hatalmas, hogy egyegész befőttgyár elfér benne. Már ez a tény is mutatja a ház stabil alapját, melyet bátran lehet alakítani, személyre, vagy stílushoz szabni. Nekem nagyon tetszett a hátsó terasz, mivel a nyári sütögetések élvezetesek lehetnének azon a helyen. A konyhából van kijárat az udvarra, ami nagyon előnyös hiszen a főzésnél könnyedén kilehet szellőztetni a helyiséget és nem kell a lakáson végig haladva tálalnunk.

Az ingatlan rendelkezik egy garázzsal is, így autója védve van az időjárás viszontagságaitól. Akik szeretnek kertművelésével foglalkozni, azoknak jó hír, hogy erre is alkalmas a telek mérete. A 2100 nm-en van hely bőven züldség-gyümölcs termesztésére, fűszernövények ültetésére és virágos kertre. A község nagyon összetartó és segítőkész. Közel van óvoda, bölcsőde és a buszmegálló. 

Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, és látja benne a fantáziát, hogy mit lehet belőle kialakítani, akkor ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!  Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet. 

Beöthy-Fehér Orsolya
  • +36 30 395-xxxx Megmutat