33.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Balatonkeresztúron családi ház eladó, kihagyhatatlan áron! (Hivatkozási szám: 823)

8648 Balatonkeresztúr, +36 30 579-6257
  • alapterület: 80
  • telek mérete: 1089
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (konvektor) fűtésű
  • cserépkályha-fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Balatonkeresztúron, a strandtól két kilométerre, csendes és hangulatos környezetben található ez a remek ingatlan, melyet eladásra kínálok.

Első sorban saját nyaralóra vágyóknak, illetve befektetőknek ajánlom, mert nagyon jól frekventált helyen van és a hatalmas telek kényelmessé teszi a benne tartózkodást.
Az ház maga számtalan lehetőséget rejt magában, méreteinek köszönhetően minden helység tágas. Ha esetleg nagy a család, bőséggel le tudnak választani plusz egy szobát, így mindenki élvezheti a pihenést a többiek megzavarása nélkül. A konyha méretei kiválóak, nem utolsó szempont az sem, hogy pontosan szemben van a nappalival, biztosítva ezzel minden személynek a központi helyszínt, a mindennapi beszélgetésekhez, vagy akár az esti társasjátékokhoz. A nagy ablakoknak köszönhetően bőven elegendő természetes fény jut a belső terek mindegyikébe és ez, ami leginkább tetszik benne.
A régi hagyományhoz híven a konyha mellett helyet foglal egy kamra, ahova belépve rögtön felszínre kerültek gyermekkori emlékeim, szinte éreztem a polcon sorakozó befőttek ízét. A nagy télben gázkonvektorok gondoskodnak a fűtésről, azonban a konyhában van egy remek cserépkályha is, ami mint tudjuk elképesztően jó időt képes generálni és meg is tudja tartani azt. Az udvaron vannak melléképületek, ahol minden kertgondozáshoz szükséges eszközt lehet tárolni, a fészerek mellett pedig van egy pince is. A házat remekül ékesíti az utcafronti kovácsoltvas kerítés, ami meglehetősen ízléses. A legnagyobb előnyt a végére hagytam, amit ez a kellemes hely kínál, ez pedig nem más, mint az óriási telek. Kitűnően alkalmas lehet gazdálkodásra, vagy állattartásra is, vagy telek megosztásra. Válassza le a hátsó kert tetemesebb területét és adja el! Így máris visszanyerheti a pénzének egy nagyon jelentős részét! 
Ez az ingatlan nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, remek választás egy nyugodt élethez, ahonnan mégis percek alatt a közeli városba utazhat, ahol minden a rendelkezésére áll, amire csak szüksége lehet! Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Harangozó Erik
  • +3630579xxxx Megmutat