75.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Balatonkeresztúron pompás családi ház, tóra néző panorámával a vízparthoz közel eladó! (Hivatkozási szám: 815)

8648 Balatonkeresztúr, +36 30 579-6257
 • alapterület: 297
 • telek mérete: 1002
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 2
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • kandalló
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Balatonkeresztúron pompás családi ház, tóra néző panorámával a vízparthoz közel eladó!
Balatonkeresztúron eladó ez a mesés ingatlan és ahogy a mellékelt képeken és vidófilmen is látható, most nem egy hétköznapi házikóról beszélünk. A stílus egészen elképesztő és már a kapuban állva az a gondolat motoszkál bennünk, hogy ezt látni kell belülről is. Aztán minél beljebb megyünk a házba, annál jobban érezzük, hogy ebből még több kell és végül azt találjuk, hogy úgy kell minket onnan kidobni, mert önszántunkból nem mennénk el. 
A térkövezett udvar annyira tágas, hogy az egész család és rokonság is leparkolhat rajta.
Egy fedett garázs is rendelkezésre áll, így bátran jöhet egy féltve őrzött autóval, itt biztonságban tudhatja!
A hátsó kert milliónyi lehetőséget rejt magába, lehet itt virágos kert, fedett kiülő, medence, játszótér, vagy bármi más amit csak el tud képzelni. A házban található impozáns nappali biztosan lefogja nyűgözni, mert a teret egy hatalmas kandalló ékesíti és a járólap is pazarul igényes. Ha tovább megyünk, akkor pedig a szép konyhabútor, a fények és a színek vesznek le bármilyen konyhatündért a lábáról. 
Az alsó szinten elhelyezkedő szobák, illetve a zuhanyzó is gyönyörű állapotban van, amihez még hozzá jön a plafonig csempézett fürdőszoba látványa a sarokkáddal.
A tetőtérben sem fogunk csalódni, mert itt sem fog szűkölködni a terekben és az igényességben a család. Az emeleti hálóból nyílik az erély Balatonra néző panorámával. Ezen a szinten is talál zuhanyzót és további előny, hogy beépített szekrények sora könnyíti meg a diszkrét pakolást. 
A ház fűtését a gázkazán látja el, de az említett kandallóval is lehet romantikus hangulatot és kellően felforrósodott hőmérsékletet kialakítani, de ha ezek mégsem tudják eléggé felhevíteni a testét, akkor a garázs melletti szauna betöltheti ezt az űrt az életében. Barkácsoló művész Úraknak az ipari áram megléte is okozhat majd örömteli perceket, ha pedig már a hobbiknál és a kikapcsolódásnál tartunk, a szabadstarnd gyalogosan perceken belül elérhető, az ingatlantól három kilométerre helyezkedik el egy horgászbázis, ahol saját csónakot is is tarthat és kerékpárral pedig beveheti akár Keszthelyt is a jól járható bicikliútnak köszönhetően. Ha szeretne egy pompás ingatlanban élni és pihenni, vagy ha szeretne egy rendkívül jó bevételi forrást a hosszú és rövidtávú ingatlankiadásra építve, akkor ne várjon arra, hogy más csapjon le erre a remek lehetőségre! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Harangozó Erik
 • +3630579xxxx Megmutat