52.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Balatonvilágoson eladó egy 550 nm-es építési telek, gyönyörű panorámával pár percre a parttól! (Hivatkozási szám: 627)

8171, Balatonvilágos +36305796257
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 550
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1

INGATLAN LEÍRÁSA

Álmai netovábbja, hogy a Balaton partján éljen? Szeretné az első téglától az utolsó mozzanatig Ön meghatározni, hogy hogyan nézzen ki otthona?
Íme, ez az örökpanorámás kilátással rendelkező építésitelek a Balaton szívében és minden vágya teljesült.

Nem számít az évszak, télen és nyáron is egyaránt csodálatos élményt nyújt ez a környezet. Ráadásul kiváló befektetési lehetőség is, hiszen sokféleképpen hasznosítható, pláne miután felépített ide egy otthonos házat.
Hosszú, vagy rövidtávú kiadás, vagy a tovább adás is lehetőség, attól függően, hogy milyen céljai vannak.
A szomszédok udvariasak és kedvesek, tehát ha csak idényjelleggel, alkalmanként szeretne itt élni, akkor is biztonságban tudhatja a vagyontárgyát, ha nem tartózkodik épp a közelben. A környék ugyanolyan gyönyörű, mint a kilátás, valamint számtalan program lebonyolítására van lehetősége. A legszebb az egészben, hogy a közelben található étterem, húsbolt és egyéb kisebb üzletek. Ha pedig többre vágyna, akkor sincsen probléma, mivel Siófok 15 percnyi autóúttal megközelíthető, így sem a nagybevásárlás, sem a szórakozás nem jelent túlzott idő és anyagi ráfordítást.
A Balatonpart gyalog 10 percnyire található, ha egy kis sétához, vagy úszáshoz támad kedve. A közelben található egy kilátó, ahonnan az egész Balaton szépségében lehet gyönyörködni. A gáz, villany, víz, csatorna a telek előtt található. Jelenleg a kert egyik részén szőlőgazdálkodás folyik, melynek termése mézédes és igen kecsegtető bevételi forráshoz juttathatja az új tulajdonosát is.

Ha Ön is úgy látja az ingatlanban lévő lehetőségeket, mint én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!
Hívjon, tekintse meg és legyen a boldog új tulajdonosa mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről.
Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Harangozó Erik
  • +3630579xxxx Megmutat