22.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Bátaszéken felújított családi ház áron alul eladó! (Hivatkozási szám: 2888)

7140 Bátaszék, +36 30 595-7267
  • alapterület: 100
  • telek mérete: 970
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • igen
  • belső szintek száma: 1
  • vegyes építésű
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a bátaszéki családi ház kiváló választás fiatal párnak, akik most tervezik közös jövőjüket, gyermekes családnak és idősebbeknek is egyaránt.

Ha egy mondattal kéne jellemeznem az ingatlant, akkor azt mondanám, hogy soha ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján! Amikor először kívülről meglátja a házat valaki, akkor nem gondolná, hogy egy ilyen kis ékszerdobozt találhat benne. 

 

Jelenlegi tulajdonosa, sokszor éjszakákba nyúló, két kezi munkával egy remek, azonnal költözhető családi házat teremtett magának. A bejárati ajtón belépve egy szép és méretes előszobában találjuk magunkat. Innen nyílik a konyha, a jelenleg nappalinak használt nagy szoba és az egyik hálószoba. A hálóból tovább haladva találunk egy kissebb szobát, ahol lehetőség van egy újabb helyiség kialakítására. A 3 szoba, az előszoba, a konyha, és a fürdő teljes felújításon esett át.

 

Az elektromos hálózat, és a vizvezeték cseréje teljes mértékben megtörtént. A szobák felújításánál a tulajdonos ügyelt a diletáció megfelelő kialakítására, ezzel időt álló munkát végzett, ráadásul biztosította az eredeti vályogos fal egészséges szellőzését és szárazon tartását. A felújítási munkálatok nem csak ezen a ponton voltak maximálisan precizek. Tulajdonosa úgy szerette volna kialakítani a tökéletes otthonát, hogy az a lehető legkissebb civilizációs lábnyomot hagyjon maga után. Ezért nem csak az eredeti vályog fal klasszikus kinézetére ügyelt, hanem a lehető legkevesebb elektronikus szennyezésnek akarta kitenni saját családját. Ennek érdekében a lehető legkevesebb konektort telepítette, csak a legszükségesebb helyekre és ezeket speciális szigeteléssel látta el.

Az egész ingatlan kialakítása a természethez való közelséggel függ össze. A lakórészen kívül található még itt több melléképület és egy igen szép nagy kert is. Természetesen ezek az épületek is vályog téglából készültek.

 

Az ingatlan elhelyezkedése miatt maximálisan alkalmas arra, hogy új tulajdonosa önfenntartásra rendezkedjen be. Jelenleg is több magaságyás található a kertben, ahol a jelenlegi lakó minden évszakban megtermeli a magának szimpatikus zöldségeket, fűszereket és gyümölcsöket. 

A ház egy igény szerinti, külső átalakítás után egy igazán tökéletes otthon lehet mindenki számára. Az ilyen ingatlanokkal ellentétben belső átalakításra már csak minimálisan van szükség, hiszen ez mostanáig teljes körűen megtörtént.

Új lakójának már csak saját képére kell alakítania a házat!

 

Mindezek tükrében a meghirdetett ár egyedi ajánlatnak számít. Ha felkeltette érdeklődését, akkor hívjon mielőtt lemarad róla!

Jánossy Csaba
  • +36 30 595-xxxx Megmutat