400.358.391 Ft Ár
Információ
Kedvenc

BEFEKTETŐK, CÉGEK FIGYELEM! Győr, Nádorvárosban eladó egy 4 szintes, 570 nm-es, 16 szobás patinás polgári épület a hozzá tartozó 533 nm-es telekkel (Hivatkozási szám: 3838)

9023 Győr, Nádorváros +36 20 244-6776
  • alapterület: 570
  • telek mérete: 533
  • szobaszám: 16
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 4
  • belső szintek száma: 4
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Befektetők figyelem!

Győr-Nádorvárosban eladóvá vált ez az akár irodaépületnek, motelnek vagy klinikának kiválóan alkalmas ház, melyben pl. edzőterem, fitnesz szalon is kényelmesen kialakítható. A födémeknek nem jelent gondot a gépek + az emberek súlyának terhelése, mivel az épület minden szintjén megerősített (ahhoz, hogy iskolát működtessenek itt, az előírásoknak megfelelően meg kellett erősíttetni korábban).

Ezenfelül akár a most divatos Airbnb szállásokat is ki lehet itt alakítani a főépület korábbi irodáiból, tantermeiből is!

 

Az ingatlan társasház, amely 6 önálló helyrajzi számú tulajdoni egységből áll. Ezek mind egy házaspár és az ő tulajdonukban lévő Kft. tulajdonában vannak.

 

A hajdani polgári épület magában foglalja a következőket:

– az első emeletétől a tetőtérig terjedő részét (ahol az iskola működött) és

– a földszinten és a belső udvarban elhelyezkedő 3 lakást is, amikben még albérlők laknak (olyan szerződéssel, ami 2 hónapos felmondási határidővel bármikor felmondható).

Ez a társasházi tulajdonközösség bármikor megszüntethető.

 

Az irodáknak és oktatótermeknek helyt adó 3 szintnek két gázórája, 1 vízórája és 1 villanyórája van.

A fűtést és meleg víz ellátást két gázkazán biztosítja.

 

Az épülethez tartozik egy előkert, egy belső udvar és egy átrium jellegű kis udvar is. Az utcafronti kerítése tégla térdfalas, kovácsolt vaskerítéssel, amit igény szerint el lehet bontani és az előkert helyén ezáltal 3-4 kocsibeállót lehet létrehozni.

 

Korábban készült egy tanulmány terv az épület motelként való hasznosítására. Eszerint a terv szerint a belső udvarra néző 2 erkély helyén lift is kialakítható.

 

Az ingatlan közel van a belvároshoz. Gyalog is 10 perc sétával már a belváros sétálóutcájában lehet az ember, autóval pedig kb. 2 perc alatt ott van a belvárosban. Éppen ezért az ingatlan szinte a város szívében helyezkedik el, könnyen elérhető, a központhoz közeli helyen található.

 

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, tulajdonviszonyai rendezettek, az értékesítés áfa mentesen történik.

 

Hívjon mielőbb, ha felkeltette érdeklődését ez a kivételes ingatlan, tekintse meg személyesen, mennyi lehetőséget rejteget!

Koczkás József
  • +36 20 244-xxxx Megmutat