4.600.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Befektetők figyelem ide aztán bőven lehet építeni! Elbontandó, családi ház telekáron eladó! (Hivatkozási szám: 759)

3450 Mezőcsát, +36 30 629-8932
  • alapterület: 60
  • telek mérete: 985
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0
  • cserépkályha fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretné az első téglától az utolsó mozzanatig Ön meghatározni, hogy hogyan nézzen ki otthona? 
Íme, itt ez a nagyszerű 985 m2-es építésitelek ahol minden vágya teljesülhet.
Álmodja meg saját kis házikóját, és valósítsa meg ezen a telken, csendes nyugodt környezetben.
Kiváló befektetési lehetőség is, hiszen sokféleképpen hasznosítható, pláne miután felépített ide egy otthonos házat. Mivel ön tervezheti meg, 2022 minden újdonságát kihasználhatja.
Hosszú, vagy rövidtávú kiadás, vagy a tovább adás is lehetőség, attól függően, hogy milyen céljai vannak. Lehetősége van arra is, hogy összeköltözzön szülőkkel, vagy gyerekekkel és több generációs megoldással épít akár két külön házat, hogy a szerettei mind együtt legyenek. 
Csinálhat medencét, játszóteret, garázst, műhelyeket, vállalkozást. A lehetőség csak az Öné, a hely pedig adott ahhoz, hogy megteremtse céljait. 
A környék csendes és békés és a szomszédok kedvesek, tehát ha csak idényjelleggel, alkalmanként szeretne itt élni, akkor is biztonságban tudhatja a vagyontárgyát, ha nem tartózkodik épp a közelben. DE, egy statikussal átvizsgálva a házat, még abban is látok reményt, hogy akár szépen helyre is lehet hozni. Mezőcsát, szépen fejlődő kisváros. Az ingatlanhoz, közel található a városközpont. A gimnázium, az orvosi rendelő, a nemrégiben átadott közösségi piac fedett épülete, a bevásárló központ, és nem utolsó sorban, a strand, ami szintén új arcát mutatja. Nem kell tartani a zsúfolt város tömegétől, de egyben itt is megtalálható minden fontosabb létesítmény minden korosztály számára.  Udvarán található még két melléképület, és egy pince. Saját emésztője van, de a csatorna csonk is a kerítésen belül található.
Víz és villanyvezetékek házon belül, gáz telken belül található.

Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá, hiszen ezen a környéken, ilyen kedvező áron nem talál hasonlót! Hívjon, nézze meg és legyen az öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki önnek a legmegfelelőbbet.

Tóthné Nagy Ibolya
  • +36 30 629-xxxx Megmutat