16.700.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Befektetők figyelem! Kaposváron 2023 m2-es telek felújítandó, vagy bontandó házzal eladó! (Hivatkozási szám 619)

7400, Kaposvár, Rómahelgy +36305796257
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 2023
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • Ár: 16.700.000 Forint

INGATLAN LEÍRÁSA

Elsősorban befektetők illetve azok figyelmébe ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretik a kisebb kihívásokat és a nagy nyereségeket. A 2023 nm-es telek és a rajta álló 67 nm-es tégla építésű családi ház Kaposvár igen csendes és nyugodt környékén áll, ahonnan a városközpont könnyen megközelíthető. A Rómahegy Kaposvár egyik déli városrésze egy igen elegáns családi házas övezet. A Béla király utcáról leágazó utcákon és a Szigetvári utcáról közelíthető meg. A „hegy” egyike annak a hét dombnak, amelyre Kaposvár épült – akárcsak az ókori Róma. Rippl-Rónai Józseff festőművész ebben a városrészben élt és dolgozott hosszú időn keresztül. A leendő tulajdonos tehát az egész városra tekinthet le és gyönyörködhet minden nap- és évszakban annak csodálatos panorámájában.
Ugyan a ház igényel felújítást, de ennek több előnye van, mint azt Ön gondolná! Elsősorban a munkálatokat teljesen Ön irányíthatja és olyanná alakítja, amelyet megálmodott.
Ha csak telekáron tekint erre az ingatlanra és a bontás, illetve új házépítés mellett dönt, azzal is nyerni fog, hiszen a környéken nagyon magasak a telekárak.
Ha mégis a felújítást válassza, a fürdőszoba már egy teljes körű felújításon átesett, ami azt jelenti, hogy a legnagyobb költséget igénylő helyiségre már nem szükséges további pénzt és figyelmet fordítania. A fűtését gáz, valamint vegyes tüzelésű kazán biztosítja, melyek a pincébe helyezkednek el. A ház mellett egy műhely, illetve egy pince található. A telken számtalan gyümölcsfa ontja bő termését és mellettük a nagy teleknek köszönhetően rengeteg elképzelés is megvalósítható.
Szeretett gépjárművét bármikor biztonságba tudhatja a kertben. Az épületbe villany, gáz, víz, valamint a csatorna is be van vezetve.

Amennyiben egy panorámás helyen képzelte el álmai otthonát és egy csendes, nyugodt környezetre vágyik, nézze meg ezt az ingatlant és legyen a boldog tulajdonosa!
Vegye fel velem mielőbb a kapcsolatot, hogy Ön lehessen az, aki  ingatlanban a jövőjét tervezheti és az elgondolásait megvalósítja!
Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, és látja benne a fantáziát, hogy mit lehet belőle kialakítani, akkor ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül , így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Harangozó Erik
  • +3630579xxxx Megmutat