17.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Békéscsabán 2005 nm-es építési telek eladó! (Hivatkozási szám: 855)

5600 Békéscsaba, +36 70 419-1391
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 2005
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretné az első téglától az utolsó mozzanatig Ön meghatározni, hogy hogyan nézzen ki otthona, amiben 2022 minden technikai és építészeti újdonságát kihasználhatja? 
Íme, itt ez a nagyszerű 2005 m2-es építésitelek Békéscsabán és minden vágya teljesülhet. Kiváló befektetési lehetőség is, hiszen sokféleképpen hasznosítható. Hosszú, vagy rövidtávú kiadás, vagy a tovább adás is lehetőség, attól függően, hogy milyen céljai vannak az építkezés után. A telek számos előnnyel bír, de amit kiemelnék a közművesítés. A csatorna, a víz, a gáz, is a telken belül található. Ha ez nem lenne elég a villany három fázisú, így könnyedén gondolkodhatunk innovatív megoldásokban a ház, vagy lakások kialakításánál. A telek, a csendesebb külvárosi részen található, de minden, így a belváros is elérhető egy nem több, mint 10 perces autózással. Nagy szerepet játszik a városrész kúlturális életében a közösségiház, ami otthont ad több családi programnak. A közelben találhatóak a Jaminai bányatavak, a horgászok nagy örömére. A város terveiben az szerepel, hogy egy olyan zöldövezeti területet építenének itt ki, amely lehetőséget ad a fürdésre, csónakázásra, vitorlázásra és horgászásra is egyaránt. A tavak közül a legnagyobb a Csaba-tó, amely 25 hektáros vízfelülettel rendelkezik.
Ha Ön is úgy látja ebben a telekben található lehetőségeket, mint én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, tekintse meg és legyen a boldog új tulajdonosa mielőbb!

Bora Mónika
  • +36-70-419-xxxx Megmutat