68.300.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Békéscsabán duplakomfortos családiház festői környezetben eladó! (Hivatkozási szám: 1971)

5600 Békéscsaba, +36 70 419-1391
 • alapterület: 137
 • telek mérete: 810
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • van garázs
 • CC Energiatanúsítvány

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a ház kiváló választás olyan családoknak, akik igazán szeretik a szép környezetet, a természetet, és olyan otthont keresnek maguknak, ahová csak beköltözni kell.

Szeretne egy minden igényt kielégítő, kiváló állapotban lévő, modern házba költözni, ahol nem kell elszakadnia a természettől sem? Jó hírem van! Ez a családi ház minden elképzelésének megfelel. Ahogy az ember belép a kapun az utcáról, mintha nem is Békéscsabán lenne! A jelenlegi tulajdonos minden szeretetét beleadta az ingatlan belső és külső kialakításába, így egy olyan kincset alkotott, amiről legtöbben csak álmodnak. Belépve azonnal látszik, hogy az anyagválasztásnál a prémium minőség volt az irányadó. Ez a vonal folytatódott a fürdő és WC szanitereinek, illetve burkolatainak kiválasztásánál is, így igazán minőségi érzést kelt az oda belépőknek az egész ingatlan. Rögtön észrevehető, hogy a szobák folyamatos fényárban úsznak. A hatalmas nappali tökéletes családi, baráti rendezvények kialakítására.

Imerős Önnek az érzés, amikor reggelente alig tudnak elkészülni, mert csak egy fürdőszoba és egy wc van? Ebben a házban ez sem akadály, ugyanis két fürdőszoba és két különálló wc áll a rendelkezésükre, így többé a várakozás sem lesz probléma. A tágas, világos konyhában kedvére elkészítheti családja kedvenc ételeit, bőven van hely, így akár a gyerekek is kivehetik a részüket a sütésből-főzésből.   

Személyes kedvencem az ingatlan kertje. Az ember a házból kilépve tényleg teljesen elfelejti, hogy egy városban van éppen. Rengeteg itt a fa, és hatalmas zöld gyep-felület biztosít teret a kinti pihenésnek. Még hátrébb újabb meglepetés várja az embert. A garázs mellet ugyanis gyümölcsfák és konyhakert is található. A kert hátsó részéből ha körbenézünk, inkább érezhetjük magunkat valami egzotikus helyen,  mint Békés megye egyik településén, mivel az egész környéket erdő veszi körül!

A fentiek ellenére a ház a város vérkeringésének számító főút mellett található, még ha ezt az ember nehezen is veszi észre. A központ és minden kényelmi szolgáltatás mindössze pár perc alatt megközelíthető. A közelben megemlíteném a CsabaPark közelségét, ahol játszóterek, korcsolyapálya, futópálya, állatsimogató, egy gyönyörű tó, éttermek gondoskodnak a közelben élők kényelméről.

Ez a ház nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Önnek is úgy tetszik, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!
Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Bora Mónika
 • +36-70-419-xxxx Megmutat